39 Comments

 1. Vilken kanontävling!
  Jag önskar vinna Lego Friends till min dotter, hon älskar legot och bygger upp sina små städer där hon och brorsan leker tillsammans, det är helt fantastiska stunder och jag hoppas att med denna klapp kan städerna/leken utvecklas ytterligare! 🙂

  Jag delar tävlingen på Facebook (Carolina Åhsberg)

 2. Jag skulle vilja vinna Star wars legot till min brorsson Lucas som är 7 år.
  Han har haft det lite jobbigt ett tag pga föräldrarnas separation.
  Han fullkomligt älskar lego och det är hans rekreation att sitta och bygga.
  Han skulle bli så glad om faster kom med detta paket!
  Delar på Instagram och då som bangsaktina

 3. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna detta lyxiga pris till min dotter. Hon älskar Lego Friends och jag skulle mer än gärna vilja överraska henne med varje liten kartong, men tyvärr är ekonomin inte allt för stor som ensamstående mamma så en sådan här vinst skulle betyda mycket för oss bägge. Detta skulle helt klart bli en av årets bästa julklappar i fall jag hade turen med mig att vinna.

  Har delat tävlingen på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 4. Jag vill mer än gärna ge det sonen länge har längtat efter, nämligen ett Star Wars Lego <3

  Många gånger har ha gått förbi denna hylla i leksaksaffären och varje gång skär det i mig att jag inte kunnat ge han det.

  Så nu hoppas jag att han äntligen kan fått sitt efterlängtade Star Wars i julklapp <3

 5. Skulle ÄLSKA att vinna Lego Friends till båda mina barn. De älskar att bygga och fixa. Skulle vara underbart att överraska dem med detta.
  Delar på instagram och taggar dig.

 6. Åh! Jag tänker vara en sån där besvärlig tävlerska och säga att jag vill vinna vilket som (eller båda två!). Victor skulle älska Lego Friends och Hugo önskar sig bara Lego Star Wars (och Minecraft). Så, alltså, oavsett vilket jag skulle vinna, skulle någon av mina söner få en glad överraskning på julaftons morgon.

  Delar på FB som Jennie Lundin (lundinjennie)

  Ha det gott!
  /Jennie

 7. Ulrika

  Jag önskar vinna det stora legofriends till min dotter som alltid längtat efter ett stort lego. Hon fyller år en vecka före julafton och får ofta lite mindre i födelsedagspresent. Eftersom det snart är jul……det känns så orättvist!

  Ulrika Fridsell

 8. Hoppas stenhårt på vinst! Starwarslego skulle nog få även maken att gilla lego så vi kan bygga hela familjen! En perfekt familjeaktivitet i juletid! Delar på Insta @foerort

 9. Jag vill gärna vinna lego friends till en i släkten, hennes mamma har inte råd att köpa det, men vem vet, kanske kommer tomten med det ändå? 😉 Jag tycker själv att lego är jätte bra att leka med och älskade det själv som liten, något alla barn borde ha så det skulle vara kul att få ge henne detta. 🙂

 10. Anonym

  starwars till bonuskusinerna som är legotokiga ;)alla andra är julklapparna klara till. håller tummar och tår.

 11. Anonym

  Hej!
  Jag vill vinna Lego friends. Det skulle jag vilja ge till min guddotter. Tänk vad kul hon skulle ha med det. Jag kanske får vara med på ett hörn också 🙂
  Har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Ha en fin första advent!
  Mvh Malin
  gizmobus@hotmail.com

 12. Vilken underbar tävling och räddning för en ensamstående mamma på heltid! Sonen på drygt 6 år är helt galen i LEGO och det är det enda som han önskar.. Men som ensamstående har man lite begränsad ekonomi och LEGO är ju tyvärr ganska dyrt tycker jag. Så det skulle vara så roligt att överraska honom med ett stort LEGO-bygge som jag vet att han själv har tittat på och önskat sig – Lego Friends-bygget.

  Har såklart delat tävlingen offentligt här: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10152823577431628?pnref=story

  Mvh Sara
  sara_kramer@live.com

 13. Anonym

  Svårt men det får bli FRIENDS LEGO till Sarah
  som inte har brytt sig om Lego förut och nu älskar det.
  Gillar delar på FB Eva Flood

 14. Anonym

  Jag skulle vilja vinna Star wars legot till min systerson som är helt tokig i både lego och star wars.
  Haha när han var liten och börjat med kalsonger skulle han Imola på mig och sa:- jag har Star wars kalsonger 😀 mosters lilla sötnos.
  Jag har delat på FB, Tina Carlström.
  Christinecarlstrom@hotmail.com

 15. Jag skulle bli så himla glad om jag vann star wars legot till min brorsson som är helt tokig i detta! Det vore den perfekta julklappen och kommer helt klart att vara den bästa julklappen han får i år. lillen har varit lite sjuk fram och tillbaka på sistone, och därför vill jag ge honom något extra roligt som jag vet att han älskar! Håller tummarna nu.

 16. Jag skulle vilja vinna Lego Friends! Min dotter Leia har precis upptäckt hur kul det är med Lego Friends, hon kollar på Lego Friends-filmer och är överlycklig varje dag hon får öppna sin Lego Friends-julkalender 🙂 Jag skulle överraska henne med vinsten om jag vann, hon skulle bli världens gladaste! Och så skulle vi ha något att göra på jullovet, hela familjen 🙂

 17. Felicia

  Jaaaa vilken härlig tävling, min lilla tjej har precis blivit introducerad i legots fantastiska värld och hon kan inte sluta prata om det, så jag håller alla tummar och tår för att vi vinner Lego Friends!

Comments are closed.