28 Comments

 1. Anonym

  Vill gärna shoppa loss på Habitat. Visste inte ens att det fanns en butik i Sverige. Min solklara favorit när jag bodde i Birmingham för 20-år sedan. Lär väl inte vara sämre nu.
  Hoppas allt är bra och hälsa ��
  /FiolMajsan

 2. Jag har faktiskt inte varit i Täby centrum tidigare, men har hört otroligt mycket gott om det och det känns verkligen som en plats jag borde besöka. Vore därför super kul att få vinna den här vinsten och unna mig själv lite fint ifrån Lexington som jag tror har många favoriter som jag skulle tycka om.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 3. Jag och min pojkvän ska flytta hemifrån den 15 december (mitt i julruschen haha) efter att ha letat ett boende under väldigt lång tid och förutom alla måsten man behöver köpa vore det roligt att få frossa i några saker som man faktiskt bara tycker är vackra och lyfter hemmet, och vad passar då bättre än ett presentkort på inredning? diffrent things känns som en butik med vackra och lite mer originella ting som jag gärna skulle vilja ge mig in och shoppa loss i, även Habitat verkar vara en mysig butik med coola inredningsdetaljer.

 4. Annie Smed

  Ska åka upp till min älskade lillasyster om 2 veckor- Då vore det perfekt att shoppa loss lite grand. Hon bor ju i Vallentuna, så det skulle vara såå kul att få åka till Täby C o bara "lyxa" till det 🙂

 5. Jag skulle vilja spendera kortet på Stadium och Lush. På Stadium handlar jag ett par löpartights för att kunna jogga ute hela vintern. På Lush köper jag en underbar ljuvlig massageolja som jag ska överraska min älskling på julnatten med. Tipp Tapp Tipp Tapp:-)

 6. Anonym

  Skulle vara roligt och åka ut till Täby och shoppa när jag kommer till Sthlm. Kunde köpa julklappar till barnbarnen. Room och Joy och Cubus mfl. Skulle vara roligt och titta i.
  /Inger

 7. I Täby Centrum finns ett riktigt hav av butiker,
  ett utbud som verkligen aldrig sviker.
  Runt varje hörn finns något nytt,
  och allting är så vackert prytt.
  Om jag denna tävling skulle vinna,
  skulle jag till Sephora försvinna.
  En otroligt bra sminkaffär som inte finns överallt,
  med produkter som jag älskar så tusenfalt.

 8. Julia

  Min moster bor i närheten av Täby centrum och 54 mil från mig. Varje gång jag är hos henne tar vi en tur till täby där jag känner mig mer än hemma! Jag skulle använda pengarna på att handla på drömbutiken Tiger of Sweden som i Täby har en supertrevlig personal och ett litet men välsorterat utbud.

  /Julia (julia-v-dif@hotmail.com)

 9. LB

  I Täby Centrum finns ett riktigt hav av butiker,
  ett utbud som verkligen aldrig sviker.
  Runt varje hörn finns något nytt,
  och allting är så vackert prytt.
  Om jag denna tävling vinner,
  är det till Sephora jag försvinner.
  En fantastisk butik som inte finns överallt,
  med produkter som jag älskar så tusenfalt.

  Email: elena-andersson@outlook.com

 10. Varenda gång Lillan ser en chans,
  till ett tillfälle med pastell och glans,
  vill hon förvandlas till en riktig pingla
  och i mängder av smycken mingla!
  Därför skulle ett presentkort hos GLITTER
  fylla vårt hem med lycka och fnitter!

 11. Hej, älskar Täby centrum och är så glad för att det är "mitt" köpcentrum. Dvs det köpcentrum som ligger närmast mig. Det finns så otroligt många bra affärer men favoriten är helt klart Jackie. Där hittar jag allltid något snyggt till mig själv. Nästan alla tillfällen som vi åker till Täby är kidsen med och då får jag oftast bara springa in snabbt och kika när de trampar otåligt utanför. Skulle jag vinna presentkortet skulle jag åka dit någon kväll efter jobbet och gå runt själv. Njuta och shoppa i lugn och ro.

  Kram Kristin
  http://onlyfemale.se

 12. Tine

  Habitat verkar intressant och skulle nog passa bra att shoppa loss i nu då vi renoverar inreder vårt hem som bäst!

 13. Ella L

  Eftersom att jag ofrivillig har gått upp 10 kg på det senaste året på grund av mina tabletter så kommer jag inte i mina jeans längre. Mina tröjor sitter heller inte snyggt.

  Jag hade verkligen uppskattat om jag hade vunnit så jag slipper gå runt i mjukisbyxor och tshirt jämt för jag inte får på mig annat. Hade valt att shoppa loss på HM och cubus.

Comments are closed.