Vinn unika pärlörhängen från Frogpearl!

Genom min fina vän Sara Varga så har jag lärt känna en tjej som heter Felicia Sobocki, Felicia driver smyckesföretaget Frogpearl som säljer underbara pärlsmycken.

Det coola med pärlsmycken tycker jag är att de passar alla tillfällen! Matchar lika bra bröllopsklänningen som de slitna jeansen! Visste du att det tar upp till 7 år för att producera en pärla?! En pärla är ingen vanlig ädelsten. En pärla behöver inte manipuleras och slipas tills den når rätt form och glans. Den skapas helt naturligt och är ett smycke redan från början.Varje pärla är unik, precis som du!

Jag har ett par örhängen från Frogpearl som jag gillar jätte mycket…

…så jag frågade Felicia om jag fick tävla ut ett par till er också och det fick jag! Så nu vill jag att ni svarar på den enkla frågan, – När startades Frogpearl? Svaret hittar ni på hemsidan och skriv svaret i en kommentar här nere tillsammans med din mailadress. Om du vinner får du välja om du vill ha svarta, vita eller rosa Berry Pearl Pärlörhängen.

En vinnare dras måndag den 27 januari, lycka till!!!
(Jag väntar med att godkänna alla kommentare tills tävlingen är över så att ni inte kan tjuvkika på varandras svar). 🙂

Kram Annelie

25 Comments

 1. Ulrika F

  Så superfina, och kul att hitta ett nytt märke! Frogpearl startade 2011 för att de ville påverka smyckesindustrin till det bättre.

  Om jag vinner önskar jag mig ett par svarta örhängen.

  Ulrika Fridsell

 2. Frogpearl startades 2011.

  Tycker om att ha pärlor i öronen, passar fint till alla kläder man har på
  sig. Kul med färg också.

  sörgården 52

 3. Anonym

  Företaget startades 2011.
  Älskar pärlor och skulle önska mig ett par rosa som är en älsklingsfärg. Har 2 stora viktiga dagar framför mig, 40-årig bröllopsdag och 60-årig födelsedag. Behöver jag säga mer än att jag hoppas på Fru Fortuna.
  Kram / Eva
  ewap2007@yahoo.se

 4. Hello!

  Svar: 2011

  Om jag vinner vill jag ha de rosa, perfekt när våren så småningom kommer. Frågan är bara om jag får ha dem ifred för risken är stor att min äldsta dotter kommer gör sitt bästa för att ta över dem…

  //Anna

 5. […] sen när jag ska utse en vinnare så får jag sån ångest för jag vill ju att alla ska vinna! I FrogPearl tävlingen var det bara en som kunde vinna och jag såg bland kommentarerna att flera vänner varit med och […]

Comments are closed.