Vinn en TIGER!

Mina barn har alltid älskat TIGERs yoghurt och de har stenkoll på vart den står i affären och ser alltid till att det kommer ner minst 2 förpackningar i kundvagnen varje gång vi handlar. Barnen är så frälsta att de har fått mig att bojkotta min gamla butik Ica Kvantum i Solna Centrum eftersom butiken vägrar att ta hem den yoghurten! Även Hemköp i Solna Centrum har bojkottat Tiger, undrar varför?

Barnen föredrar olika smaker, Smilla vill  ha rosa yoghurt med smak av hallon och Max vill ha den gröna som är päronsmak. De gillar att den är slät och alla 5 sorter är gjorda på puré och juice av riktiga bär och frukter, utan konserveringsmedel. Det finns även en TIGERs sida på Tigeryoghurt.se där man kan beställa gratis reflexer, pyssla och läsa mer om Tiger.

Det har nu kommit ut en ny smak, nämligen Banan! Vi har inte lyckats hitta den ännu i affären men ska absolut testa den så fort vi får chansen!

Gillar dina barn också Tiger yoghurt? Har ni smakat den nya smaken banan?

Nu kan tre av er få chansen att vinna fyra värdecheckar var på valfri Tiger Yoghurt, lämna bara en kommentar på vilken smak du skulle vilja se är TIGERs nästa nyhet! Kanske smak av Mango, smultron eller björnbär eller du kanske tycker att de ska satsa på en laktosfri yoghurt? Kom med förslag så drar jag 3 stycken vinnare onsdag den 25/9. Glöm inte att lämna en e-mail adress så att jag kan nå dig ifall du vinner!

Lycka till!

Kram Annelie

28 Comments

 1. Åh ja! Sonens bästa och enda youghurt som han gillar. Han älskar jordgubb så den vill vi gärna prova, men bananen är ju helt ny så den ska jag allt kunna få¨sonen att gilla *ler*

  Jag tycker om idèn med laktosfri youghurt i deras märke, då kan grabbarna i huset äta från samma.

 2. Anonym

  Efter att ha sett mina barn "klänga och klättra" i farmor och farfars körsbärsträd idag på jakt efter sommarens sista röda, nästan svarta, söta och goda körsbär, är svaret lätt 🙂
  Körsbär vanilj tror jag på.
  Den skulle bli smakrik och ändå mild med vaniljsmaken.
  Mvh Majsan
  mandersson85@hotmail.se

 3. Jag skulle vilja ha en fruktyoghurt utan tillsatt socker. Jag sötar hellre själv med stevia, men fruktsockret som t ex blåbär ger är okej.

  Så en yoghurt med naturlig sötma från blåbär är mitt förslag.

 4. Jag skulle faktiskt bli glad om de kunde komma ut med en laktosfri yoghurt som dessutom innehåller mindre socker – vilket skulle göra att jag skulle kunna njuta av yoghurten tillsammans med barnen 😀

  Våra barn skulle älska yoghurt med kombinationen av vanilj och hallon, eller vanilj och blåbär!
  Själv skulle jag gilla rabarbersmak – men jag vet inte hur poppis den skulle vara hos alla andras barn? =)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 5. Hej! Tävlar gärna 🙂

  Jag skulle vilja att de gjorde en banan-yoghurt som är laktosfri! Eller kanske en med kokos.

  Har för mig att jag älskade en yoghurt med just banan-smak när jag var liten, men tyvärr tåler jag inte laktos så bra längre så har inte ätit det på länge. Sonen tåler det däremot så om jag vinner skulle han nog gärna smaka vilken smak som helst 🙂

  Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)

 6. Sara H

  Hej jag tycker att dom ska fixa tiger youghurt i laktosfri och jag vill ha smaken Mango,björnbär,exotiska frukter

  MVH Sara H

Comments are closed.