50 Comments

 1. Jag skulle gärna vilja vinna ett presentkort på Pizza Hut, har faktiskt aldrig ätit där och det vore kul att överraska min man & mina två barn med att äta där nästa gång vi är i Stockholm.

  Maken fyllde 50 år för några veckor sedan och var då bortrest, så vi kunde ta detta som vår födelsedagsmiddag tillsammans.

  Svaret på frågan är: TRE valfria dipsåser.

  Vänliga hälsningar Jenny

 2. Det ingår tre dippsåser.
  Jag hade bjudit min mamma, som är min stötta i sjukhusvärlden. Även fast hon själv jobbar inom sjukvården så är hon alltid där när jag har neurologbesök,MR eller tester så jag tycker att hon förtjänar en härlig middag ute!

 3. Marina Johansson

  Skulle vilja äta middag med mitt salsa band och apropå salsa så betyder det sås och det är 3 såser i meny large.Med vänlig hälsning Marina Johansson

 4. Det ingår tre dippsåser till large menyn.

  Skulle bjuda med mig maken & systerbarnen som ALDRIG ätit på Pizza Hut. Det är nästan så att öronen trillar av när jag fick höra detta. Vi är helt galna i Pizza Hut och vi kan inte besöka en stad där de finns utan att äta lunch/middag där 😉

  Mvh Helen

 5. Tre dippsåser!
  Jag skulle vilja bjuda min älskade blivande man på en pizza-hut middag. Han jobbar så hårt och ger oss så mycket så jag skulle så gärna vilja ge det till honom. Så en avsmakningsmeny för oss vore så mysigt. Massa prat, mys, mat och nya matupplevelse. Vi vore i himmelriket om vi fick vinna, men shh! Det är en hemlis till honom 😉

 6. Anonym

  Skulle vara trevligt att besöka PizzaHut när vi besöker Sthlm. Skulle bjuda med mina kära på en trevlig kväll där. Roligt med nya ställen. Mvh. En Hälsing.

 7. Anonym

  Det ingår tre dipsåser i large-menyn:) jag skulle bjuda med min sambo som älskar pizza-hut samt min 85 åriga farmor som tack då hon handsydde min dotters dopklänning och som tack för att hon finns 🙂 ( kunde inte kommentera via mitt Googlekonto ) sandra.jo@outlook.com

 8. Mia

  Det var jättelängesedan jag åt på Pizza Hut, jag skulle ta med mig sambon för lite fredagsmys och slippa laga mat hemma.

  Det ingår 3 st dipsåser i tasting menu large.

  Hälsningar Mia

 9. 3 dippsåser

  Barnen. Hängde jämt på Pizza Hut i min ungdom, men efter flytten till Norrland så ärt det tunt med besöken. Vi ska ner till Stockholm i slutet av maj så det vore kul att ta med barnen på pappas gamla favvo-hak!

 10. Malin Öhlund

  Rätt svar: Det ingår 3 dipsåser.

  Jag skulle vilja bjuda min lillebror på en avsmakningsmeny, han älskar pizza nästan lika mycket som jag gör. Och faktiskt så har ingen utav oss ätit på pizza hut någongång innan så det hade varit jätteroligt att få testa deras pizza också, och se om de håller måttet! 😀

  malins95@hotmail.com

 11. Anonym

  3 st!! Vore så lyxigt att få ta med familjen till Pizza hut då våra barn aldrig varit där! Avsmakningsmeny faller mig och maken som handen i handsken, så alla skulle bli så glada! Med vänlig hälsning, Helene cademarkmartinsson@hotmail.com

 12. Anonym

  3 st 🙂 hoppas att få överaska kidsen med detta då de aldrig varit på Pizza Hut. Själv älskar jag konceptet med avsmakningsmeny så det vore toppen att göra en utflykt till Pizza Hut!! Följer på IG som gollobracing Med vänlig hälsning, Helene 😊 cademarkmartinsson@hotmail.com

 13. Heidi (jolineee på insta)

  Det ingår 3 dippsåser 😍
  Jag skulle vilja ta med min pojkvän på det här ! Det är hans favoritställe, och vi har sällan tid att äta där ! Senast blev vi så besvikna när vi skulle äta i Västerås då dom sa att deras pizzadeg var Slut, pojkvännen blev verkligen jätte besviken så vore kul att överraska han med det här !
  /Heidi

 14. Vilken grym tävling !!

  Det ingår TRE dippsåser i large menyn.

  Jag skulle vilja ta med min vän Madde på en god middag med tillhörande "catching up" av det senaste.
  Det var evigheter sedan vi såg sist UTAN barn,
  så jag hoppas att vi ska få till en härligt tjejig middagsdejt med god mat, ett glas vin och ett tillfälle att "lösa världsproblemen" tillsammans utan att bli avbrutna 🙂

  Håller tummarna för en stor portion tur!

  frokenmela@mail.com

 15. Anonym

  3 såser! Hela familjen älskar pizza så klart, avsmakningsmeny på Pizza Hut låter underbart!!
  Hälsningar,
  Pernilla (delat på instagram med konto pmo_28)

 16. Pernilla Schwab

  Det ingår tre dipsåser!

  Jag vill bjuda familjen Thell, som i skrivande stund är i Kina och hämtar hem sin efterlängtade adoptivson, Alex 20 månader. Storebror Hampus har längtat efter syskon i tio år och nu händer det 🙂
  Det blir en välkomstmiddag!
  Med vänlig hälsning Pernilla

 17. Anonym

  Jag vill bjuda bästa Patrik och hans son Ludvig på Pizza hut!
  Patrik har på grund av en nydiagnostiserad allvarlig sjukdom fått gå ner i arbetstid och fått det knapert med ekonomin, trots detta fortsätter han att vara generös mot sina vänner både med sin tid och annat. Det vore flott att bjuda dem på en avsmakningsmeny på pizzahut 🙂
  Med vänlig hälsning pernillaschwab@hotmail.com

 18. Johanna Th

  3 dippsåser ingår.

  Jag skulle vilja bjuda min man på en romantisk middag på tumanhand. Vår dotter skulle få rå om sina gudföräldrar under tiden ☺

  Jag vill bjuda min man för att han är ett sånt himla stort stöd för mig under min pågående graviditet som har varit riktig jobbig med illamående och kräkningar sen v 6 (är i v 20 nu).

  Hoppas att jag kan överraska honom med denna fina vinst så att han slipper laga middagen iaf för en kväll 😊

  Mvh Johanna Th

  johanna–andersson@hotmail.com

 19. Det ingår 3 dipsåser.
  Jag skulle vilja ta med mig min underbara sambo då vi sällan är ute och äter så vore det fantastiskt roligt att bara komma hemifrån och umgås.
  Pizza Hut öppnas snart här där vi bor och vi har båda länge velat testa det så detta vore perfekt!

  Delar på Facebook i namnet Hedvig Blomberg.
  Håller tummarna och hoppas på tur! 🙂

  heddan_1994@Hotmail.com

 20. julianna fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Det ingår 3 dipsåser.
  Hej!
  Jag skulle ta med min kära
  familj till Pizza Hut. Eftersom min sambo jobbar och sliter
  nästan varje natt för att vi ska klara oss ekonomiskt, skulle
  jag vilja bjuda han på en riktig festmåltid. För det är han
  verkligen värd och för att vi sällan går ut och äter. Så det
  skulle vara en ära att få vinna detta underbara pris.

  Delar tävlingen på FB
  https://www.facebook.com/julianna.fredriksson1

  Mvh Julianna Fredriksson

  julianna@bredband2.com

 21. Anonym

  Det är 3 dippsåser. Jag vill ta med mig min flickvän och min dotter. Vi har inte varit ute och ätit på evigheter.Avsmakningsmeny är ju det bästa att få prova på allt,få nya favoriter och att sitta och plocka , skratta o äta på restaurang. DET är lyx det !

  heddajansdotter@gmail.com

 22. Anonym

  Svar; tre st dippsåser

  Jag skulle ta med min 14-åriga son så vi gick lite tid tillsammans och så jag kunde gå höra honom säga något annat än sina typiska enstaviga tonårsord…😝

  Linslagare@hotmail.com

 23. Anonym

  3 st dippsåser. Mina barn har aldrig varit på Pizza Hut så det vore en dröm att få bjuda dem på det till sommaren. Sen är jag själv sjukt sugen på avsmakningsmenyn, sånt passar mig som handen i handsken. Följer på IG som gollobracing! //Helene mail: cademarkmartinsson@hotmail.com

 24. Anonym

  Christina Frisberg.
  Det ingår 3 stycken dippsåser 🙂
  Jag blev plötsligt så himla sugen på Pizza och är självklart med i tävlingen 🙂
  det blir väldigt sällan som pizza står på menyn saknar nästan när ungarna var mindre och tjatade att de ville ha pizza 🙂 🙂
  frisanpoxy@hotmail.se
  mums mums!! 🙂

 25. Annika

  Älskar också Pizza Hut! Är jag i en stad där Pizza Hut finns vill jag alltid äta där. Det finns 3 st dippsåser och jag hade tagit med min mamma så hon kunde unna sig lite pizza. Jag hade gärna velat testa deras American pancakes.

  anotherinternment@gmail.com

 26. Anonym

  Godkväll !

  Svaret på frågan : Det finns 3 dippsåser.
  Carola Erdestål

  Jag skulle vilja ta med familjen. Den nya menyn låter jättegod och tilltalande. Visste inte att det fanns så mycket skoj för barnen hos Pizza Hut Vore jättekul att få testa den nya menyn och få äta en massa gott skulle inte bli annat än en toppen kväll för oss. Vänligen Carola

  mail carola@destin.se

 27. Svar: 3 valfria dipsåser
  Jag vill vara med och tävla, om jag vann skulle jag ta med mig min pojkvän och ett par kompisar. Jag är universitetsstudent medan min kille är klar med sin utbildning och jobbar sedan några år tillbaka. Det skulle vara så kul att få bjuda ut honom med vänner utan att få ett stort hål i plånboken!
  malin_92girl@hotmail.com

 28. 3 dipper!
  Vår familj är som amerikanerna och vi gillar allt STORT. Så skulle vi vinna skulle vi fira stort. Bjuda med mamma/mormor och äta allt. Extra allt

 29. 3 dippsåser är svaret.
  Jag skulle ta med mamma, syrran och döttrarna på en tjejmiddag. Kul att göra nått sånt över generationsgränserna/ Maria

 30. Gött! Tre dipsåser är svaret. Skulle ta med min man, toppen med ett ställe där han inte klagar på att det är för lite mat och att han fortfarande är hungrig när vi går därifrån; ) zarabirath@gmail.com

 31. Vera

  Tre dippsåser! 🙂
  Skulle bjuda mina två systrar som studerar hemifrån. Tänkte besöka dom i slutet av maj och om jag hade kunnat bjuda dom på middag på Pizza Hut hade det varit fantastiskt kul och gott. Vi tre ääälskar pizza och efterrätter! Yum!
  balela2@hotmail.com

 32. Det ingår tre dipsåser.

  Jag skulle bjuda med min make för vi behöver alla dejter vi kan få och jag hoppas på att min bror ställer upp som barnvakt, så vi kan få till en dejt på tu man hand. Det sker typ en gång per år. med tur.

  sjostrand0205@gmail.com

 33. Det ingår tre olika dippsåser i menyn.

  Jag skulle vilja vinna för min man fyller snart år. Perfekt restaurang att fira honom hela familjen. Pizza Hut är ju en bra familje restaurang.

  Ha en fin söndag, Kram
  L

 34. Jag är självklart med och tävlar, och måste skriva att jag i ärlighetens namn skulle vilja bjuda med killen jag träffar/dejtar, då jag verkligen tycker det är hög tid att vi kommer i väg bara vi två och pratar ut om hur vi ska gå vidare. Vi har träffats till och från under flera år, men jag har kommit till en punkt där jag inte längre känner att jag vill fjanta runt utan verkligen vill ha något seriöst. Det är något jag önskat hela tiden men av olika orsaker har vi aldrig kommit till skott, och jag skulle vilja att det här besöket vart antingen början på ett liv tillsammans eller liv utan varandra.

  För nu börjar dottern bli allt äldre vilket gör att hon förstår allt mer, och att jag inte längre kan smyga med kärleken på samma sätt. Så nu känner jag att både för hennes och min egna skull att det verkligen är dags att se över förhållandet jag har till T och se om det är värt att fortsätta ihop eller inte,då han inte riktigt verkar redo och mena allvar på samma sätt som jag. Så vore verkligen evigt tacksam om jag fick den här möjligheten då jag känner att jag till hösten vill börja på en ny kula, antingen med honom eller utan honom helt och jag tror att det här är enda chansen för oss båda.

  Det ingår 3 stycken dipsåser.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 35. Svar: 3 stycken

  Vi ska göra storstaden för första gången i sommar. Norrbottningarna som knappt varit söder om Piteå ska alltså sova på hotell och uppleva Sveriges huvudstad. Du må tro att sonen är pepp på sommaren! Han blev storebror för tre veckor sedan och som föräldraledig får man vända på slantarna. Så jippie vad roligt det skulle vara att få äta på Pizza Hut i sommar (det har vi aldrig gjort faktiskt eftersom konceptet inte finns här uppe) – och dessutom for free (sånt händer ju inte, eller?)
  Håller tummarna!! 🙂

 36. Anonym

  Hej vad trevligt med en tävling där vi som inte använder Facebook och instagram kanske har en möjlighet att vinna ändå . Det ingår 3 dipsåser i menyn och jag skulle vilja bjuda med min man dotter och hennes sambo då det var längesen vi kunde samlas hela familjen pga att vi jobbar mycket och min dotter har fullt upp med vårt älskade barnbarn på 6 månader. Det skulle vara så mysigt att kunna unna oss detta Mvh Ann Christin.jo@telia.com

 37. Anonym

  Godmorgon , det ingår 3 dipsåser till denna menyn . Jag vill bjuda med min dotter och hennes pojkvän då de båda älskar att äta ute . tyvärr blir det inte riktigt att dom unnar sig något direkt längre utan lägger mest pengar och tid på mitt barnbarn . ( vilket är självklart ) men jag tycker de båda förtjänar att få en mysig och god stund tillsammans Mvh leif leifrjohansson@Hotmail.com

 38. Anonym

  Helena i Uppsala
  Några gånger har jag varit på Pizza Hut men det var i Amman på 90-talet, aldrig i Sverige. Vi kom från arkeologiska utgrävningen och var hungriga och mycket törstiga. Nu vill jag ta gubben med och Kebab-varianten tar oss till Mellanöstern i ett huj!
  3 dipsåser får vi att avsmaka i Large-varianten

Comments are closed.