10 Comments

 1. Isabella Rundström

  Självklart vill jag bjuda med min snart 6-årige son Nikolai som inte pratar om annat än Star Wars, Ninjago etc. Jag vet att han ändå gillar mjukare superhjältar och vill höra mer om Askungen och dyl här hemma;-) Hade tänkt ta med honom förra året, men var då precis nybliven 2-barnsmamma!
  Hoppas, hoppas vi vinner! Kram!

 2. Malin Lööf

  Jag skulle ju självklart ta med min lilla princessa Ebba. Hon skulle bli överlycklig om hon fick se "sina" princessor på riktigt 🙂

 3. Jag skulle låta min 18-åriga son ta med sig lillasyster på 10 år åka och titta tillsammans. Han har massor med ishockeyn och skolan att göra nu men försöker sig ändå ta sig tid med att vara lite med lillasyster emellanåt iallafall. Dottern tycker det är lika mysigt varje gång de gör något tillsammans!

  Ha en trevlig helg!

  // Jeanette

 4. Låter suuuuperkul!!! Om jag har turen att vinna tar jag med mig dottern på en riktig mysdag! Vi har aldrig sett Disney On Ice förut men jag har måååånga gånger tänkt ta med henne på det! Tyvärr har det aldrig blivit av, kanske med lite tur kommer vi iväg denna gång :)))

  Hoppas hoppas hoppas på tur!!!

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

Comments are closed.