15 Comments

 1. Anonym

  Kul tävling! Om jag vore en superhjälte skulle jag vilja kunna simma och dyka djupt nere i vattnet så länge jag önskade utan att behöva hämta andan. Tänk vad mycket spännande och outforskat man skulle kunna se och hitta! 🙂

  Med vänlig hälsning,
  Lina E
  niohl@bredband.net

 2. Då jag har en kille här hemma som snart fyller 5 år så hoppas jag att jag får vinna den här filmen! Vi var på bion och han skrattade så gott åt den så jag vet att han skulle bli så glad om han fick den i present 🙂

  Om jag var en superhjälte skulle jag vilja kunna vara osynlig. Tro inte ens att jag behöver motivera varför 🙂

  mail. elinteg81@gmail.com

  Håller nu tummarna hårt!!

 3. Anonym

  Hej

  Om jag hade haft superkarafter hade jag gärna velat kunna styra tiden. Kunna ändra dåliga beslut men också kunna se i i framtiden och se vad som kommer hända. För att inte glömma kunna feeza underbara ögonbkick så de inte tar ut.
  Mvh Eva

  Har delat på fb

  evagustafsson_83@hotmail.com

 4. Förflytta mig med hjälp av tankarna (jag är höjdrädd så att flyga känns inte så roligt). Jag skulle då kunna tänka på ett ställe & direkt komma dit jag vill! Det skulle gå både snabbt & miljövänligt!

 5. Min superkraft skulle vara att kunna tala med djur eller resa i tiden.Helst både och:) Det skulle vara intressant att höra vad djuren verkligen tycker om oss. Tidsresan känns ytterst aktuellt eftersom Pappa gick bort för 2 veckor sedan och NU kom jag på vad jag skulle har sagt och gjort:(

 6. Om jag var en superhjälte skulle jag dels vilja kunna vara osynlig men också kunna läsa andras tankar – tänk så mycket enklare (och kanske mer komplicerat ;-)) livet skulle kunna bli! 🙂

 7. Karl Svenningsson

  Jag skulle vilja kunna se genom väggar, ha röntgensyn och även kunna se genom kläder 😉

 8. Vilken härlig tävling. Vore helt perfekt att få överraska barnen med när vi åker ut till landet i sommar.

  Jag frågade helt enkelt grabbarna själva vad de skulle vilja ha för superkraft. Svaren…

  Jesper 4 år: "-Motorcykelkraft! Så jag kan trolla fram motorcyklar när jag vill!"

  Teo 5 år: "-Stenkrossarkraft! Då är man jätte-jätte-stark och kan skrämma alla som är dumma. Och så kan man göra hemliga grottor."

  Mamma 35 år: "-Jag skulle vilja kunna dela på mig själv och vara på två ställen samtidigt. Samt att kunna trolla fram pengar. Det vore bra!"

  Julia, 1,5 månad uteblev med svar 🙂

 9. Jag är gärna med och tävlar, och om jag var en superhjälte skulle jag helt klart vilja resa i tiden. Då skulle man både kunna åka tillbaka i tiden och rätta till eventuella misstag, men även lära sig mer om saker som skett innan man levde själv. Man skulle också kunna resa till framtiden och få uppleva och se saker då.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

Comments are closed.