19 Comments

 1. Anonym

  Detta behöver jag! Energi och glädje och att få dela det m dig är ju bland det bästa jag vet… Puss o kram // Linn

 2. Låter jättehärligt! Vill gärna vinna en biljett. Behöver verkligen energi just nu då det känns som om jag lever i ett fängelse just nu pga brist på egen tid.
  Hälsningar
  Jana

 3. För länge sedan var jag på en 4Good-kväll med min syster och det var verkligen en inspirerande kväll. Det skulle vara riktigt härligt att få fylla på må bra-kontot i ditt sällskap! /Jennie

 4. Hoppsan, såg nu att jag missat att skriva min mailadress i kommentaren.. iofs har du nog koll på mig ändå. Men hoppas på vinst. Såhär skrev jag i min förra kommentar (som du kan ta bort om du vill)

  Jag vill gärna hänga med dig, behöver umgås med lite nytt och härligt folk och få höra på inspirerande personer.

  Har såklart delat på FB och taggat dig (Anna Karlsson)

  blogg@annakarlsson.se

 5. […] Glöm inte att tävla om en biljett till 4goodkvällen på Rival nästa vecka! Jag har fått 10 biljetter och i biljetten ingår vin, goodiebag, föreläsning och överraskningar! Tävlingen avslutas imorgon onsdag 23.59. Tävla HÄR!!! […]

Comments are closed.