Vi har inte tid att bli sjuka

De har lovat att det ska bli sommar nu en sista vecka och det känns helt fantastiskt tycker jag! Blå himmel och kortärmat är underbart så nu håller vi bara tummarna att vi får vara friska också. Det känns som alla runt om oss är förkylda just nu och jag känner att en förkylning ligger och väntar på att få bryta ut. Jag känner mig orkeslös och har haft huvudvärk i två dagar. Idag blev jag tvungen att avbryta ett möte inne i stan då Smilla fick huvudvärk på skolan och ville att jag skulle komma och då tänkte jag att hon också är på väg att bli dålig men sen efter lite vila så verkade hon som tur var må bättre. Vi har ett fullspäckat schema framöver så vi har inte tid att bli sjuka!

Jag har massa pressvisningar att blogga om men jag vet att det är trist att bara läsa om sådana så jag ska försöka varva inläggen med annat men jag älskar ju att gå på pressvisningar för det är så intressant och spännande att se vad som komma skall! Idag var jag te.x. på ICAs jul-pressvisning och igår kollade jag på Jotex julsaker och även fast solen skiner så kan jag inte låta bli att längta till julen kommer för jag älskar att fira jul! Jag har även shoppat en massa fina kläder som jag tänker visa er men det får bli imorgon för nu måste jag och mitt dunkande huvud gå och lägga oss så att vi orkar med morgondagen då det är fler möten och pressvisningar på schemat. Ska även försöka få en frisörtid då jag börjar se förskräcklig ut i håret!

Vi hörs imorgon och glöm inte att följa mig på instagram för där är jag betydligt mer aktiv just nu när jag är ute och springer mycket.

God Natt alla fina!

Kram Annelie

2 Comments

Comments are closed.