THIS MEANS WAR

Har haft en mysig fredagkväll med mamma, pappa, barnen, syrran och hennes familj. Vi har ätit tacos och druckit mammas hemmagjorda svartvinbärsvin 🙂

Min älskade systerdotter Felicia kom och beklagade sig över att jag har blivit en ”dålig” moster som inte längre har tid för henne sen jag fick barnen. Förr gjorde vi mycket saker bara hon och jag men av förklarliga skäl så finns inte tiden riktigt till nu och när vi väl sitter och pratar så är nästan alltid barnen också där. Felicia är 15 år och tyckte att det var dags för henne och mig att ha lite egentid så HON bjöd med mig på bio! Självklart bjöd jag då på en MEGASTOR popcorn som vi knappt orkade äta halva av, choklad och två STORA läsk (som jag drack upp hela den ena, gissa om jag var kissnödig efteråt) 😉

 
Filmen vi såg var ”This Means War” och var faktiskt rätt bra. Två snygga killar och en snygg brud som dejtar varandra. Helt klart sevärd och den innehöll kärlek, komedi och action!

Nu har jag nattat barnen på övervåningen så nu ska jag gå ner till mamma och pappa och dricka mer svartvinbärsvin 🙂

Hoppas ni har en mysig fredagkväll, för det har jag 🙂
Kram!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.