Japanskt och grekiskt på samma dag!

Idag har jag försökt fått lite gjort här hemma eftersom vi åker upp till Hudiksvall imorgon och ska vara där i några dagar. Jocke har flygit till Shanghai idag så imorgon får jag kånka resväskor och barn till tåget ensam. Vi hade först tänkt ta bilen men kom sen på att vi har vinterdäcken uppe i Hudik och vi visste inte vad det skulle bli för väder när vi bokade så därför blev det tåg istället. Men det är rätt soft att åka tåg, vi får ladda med roliga spel och lite mutor så brukar det gå bra.

När man sitter hemma och jobbar som jag gör så orkar man inte göra någon lunch till sig själv utan det blir oftast bara fil och flingor men idag innan Jocke åkte till Arlanda så kom han hem med sushi lunch till mig, lyxigt!

Nu sitter vi och väntar på min syster Helena som är på kurs i Stockholm i några dagar och hon ville gå ut och äta med oss ikväll, tror det blir grekiskt så imorgon kommer jag troligtvis lukta vitlök 😉

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.