36 Comments

 1. Jag är med och tävlar. Melvin älskar lego och skulle bli superglad över denna.
  Skönt också när det är något lugnare att pyssla med, annars är det så mycket innebandy (inomhus med ny klubba) och bus mellan killarna så det är lite win-win om detta skulle komma hem till oss… äntligen slipper mamman höra bollar som skjuts mot köksväggen.

  Jag har delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/11/30/lego-712-2/

  Kastar ut en blänkare på FB också

 2. Jag vill lägga ett fint paket under granen på Royal Corner i Växjö. Där är en paketinsamling i samarbete med kyrkan i Växjö och Kvinnojouren Blenda. Paketen ska ges till familjer som inte har råd att köpa julklappar.
  Jag har delat på Facebook: Lotta Claesson fd Wiberg

 3. Min två söner lever i stort sett i sin lego-låda varje dag. De skrattar, bygger och har en enorm fantasi. Detta skulle bli en klockren julklapp för dem att dela på 🙂 Delar på fb (Helena Bergman)

 4. Malin Lööf

  Eftersom Lego både är roligt och lärorikt vill jag gärna vinna detta till min dotter. Hon älskar att sitta och följa instruktionerna för att de ska bli helt rätt 🙂 Mycket lärorikt.
  Delar även tävlingen på Fb
  Mvh Malin Lööf

 5. susann Lyckborg

  Åh ! Jag är med och tävlar !
  Skulle vilja vinna detta till min man, eller jag menar barnen !
  Något för alla att samlas vid, stora som små, utan telefoner och plattor ! <3

 6. Oj oj vilken fin vinst. Denna skulle min lille son älska. Han kan spendera timmar med sitt lego och skapa hela världar från sin fantasi, man blir så glad när de vill göra annat än spela dator spel. Just denna tror jag även store bror som snart är 14 skulle uppskatta att få bygga ihop tillsammans med honom.

  mvh
  Lotta Hellström
  lottahellstrm@yahoo.se

 7. Anonym

  Gillar som Marie Linda Olsson på facebook <3

  Som världens bästa moster, måste man oxå ha bra och spännande leksaker hemma då alla syskonbarnen kommer på besök 🙂

 8. Annzo

  Har 5 barnbarn och det är alltid kul för dom att jag har något nytt att leka med.Försöker att hitta på en massa att göra,men ibland vill dom leka själva….Klart som korvspad att jag gillar/delar,viker tummen för tur.

 9. Anonym

  Christina Frisberg 🙂
  Vilken härlig legotävling, klart jag vill ta chansen och få ge Elliot som älskar att bygga med lego 🙂 älskade unge 🙂 <3
  Hoppas till tusen såklart 🙂 <3

 10. Läser önskelistan från min grabb,
  Ingen traktor och ingen cab.
  Men väl nåt i Lego som flyger i skyn,
  Och som kan leta långt nere i dyn.
  Och se här finns just denna som på listan ligger etta,
  Helikoptern som julklapparna helt kompletta.
  Så denna jag önskar ge till min son,
  Och kanske är det just Niehoffs-tomten den kommer ifrån! 🙂

 11. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna det här fina paketet med lego till min lillebror Kalle. Han är 9 år och älskar att bygga med lego så jag är säker på att han skulle bli riktigt glad över om detta fina paket låg inslaget under granen.

  Har givetvis delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 12. Jag är med och tävlar.
  Varför jag ska vinna? Jo för att Rasmus (6år) ÄLSKAR helikoptrar och bygger lego dagligen. Byggsatser som egentligen är avsedda för äldre barn bygger han ihop som ingenting – så jag vet att detta vore en hit hos honom! Han fyller år nu den 16 december, så gissa om detta vore en underbar födelsedagspresent? 😉

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 13. Anonym

  Jag är med!
  jag fick barn som ung och har nu 3 barnbarn och jag har kommit fram till den slutsatsen att ju fler de blir desto dyrare blir det för mig som mormor och farmor – haha.
  Barnbarnet Neo älskar lego. Han har även fått äran att ärva sin pappas legosamling så han har ett separat rum på husets ovanvåning enbart för lego – som är hans passion.
  Jag har delat tävlingen på min FB.
  Glada decemberhälsningar Jennya Johansson
  jenny-janne@hotmail.com

 14. O denna vinst vore helt underbar till Min 3 åriga son. Han älskar lego och allt som har med helikoptrar att göra. Vi bygger lego varje dag även fast han är så lite men denna tror jag vi skulle bygga och sen skulle han leka med den i ett par dagar innan vi ska bygga om den.

  Mvh Ingela
  ingelazackrisson@gmail.com

 15. desirée

  Vore superroligt att vinna detta till min brorsson som är i den åldern att det är svårt att hitta på julklappar och han säger att de inte är något speciellt han önskar sig, så för att slippa alla spel som är på Ipads osv nu förtiden vore det roligt med lite traditionell lek som passar barn ! 🙂 Desiree.andersson@live.se

 16. Anna L

  Tänk om sonen fick denna gåva
  då blev det lycka kan jag lova
  Tänk att Tomten Lego vill ge
  det skulle ge många lektimmar och glädje

 17. Anonym

  Vilken underbar vinst! denna hade min son Fabian älskat! Tänk att ge han en så fin klapp som detta, det vore lycka!
  Vi älskar att bygga med LEGO hela familjen så detta vore en rolig familjeklapp minst sagt! 🙂
  Delat tävlingen såklart på min fb sida: Sara Källström

  Hoppas nu! Mvh Sara
  familjenkallstrom@hotmail.com

 18. jennie Lewis

  Mina barn älskar lego och jag kan inte annat än att instämma. Det finns ingen annan leksak som stimulerar både fantasin och kreativiteten på samma sätt som Lego! Underbara färger och former som kan kombineras i oändlighet. Super bra kvalitet som kan ärvas från barn till barn, ja faktiskt mellan generationer! Underbart rolig lek för både stora och små! Dock kan det vara rätt dyrt och jag studerar så att vinna denna fina ask till min pojke skulle vara underbart. Att se hans ögon lysa på julaftonen när han öppnar paketet skulle vara priceless! Mvh Jennie L

 19. Jag tycker LEGO är fantastiskt. Det är kreativt och roar generationer.
  Storebror i familjen har bara önskat hockeyutrustning i jul,- och ett sportintresse uppmuntrat jag. Men det är DYRT! Vore himla kul att kunna lägga en bonusklapp under granen som han inte alls förväntar sig. Dessutom älskar han LEGO. Och när småsyskonen sover skulle vi sitta hela högen, storebror (han är 9), jag och maken, farmor och hennes gubbe och bygga Lego. Både på bredden och höjden i diverse spännande konstellationer.

 20. Anonym

  Jag har 5 killar att köpa julklappar till och på allas önskelistor står Lego som nr ett. Känner att det kommer bli en dyr jul så jag håller tummarna att jag kan vinna denna vinst till någon av dem.
  Har delat på Facebook, Monika Svensson.

 21. Här hemma är Lego det ENDA som gäller just nu,
  och Viggo håller sig sysselsatt i timtal i sitt rum med sina "projekt".
  Därför håller vi tummarna för en ny byggsats att pyssla med 🙂
  Delar på fb – Michaela Ambjörnsson

Comments are closed.