12 Comments

 1. Vilken skulle man inte vilja testa ^^
  Men den som jag först skulle vilja kunna göra är Sweet & Sour Wok. Den känns inte för avancerad att göra och både receptet samt bilden känns tilltalande. Tror att det kan bli en succé.

 2. Anonym

  Kycklingspett Satoy med smak av jordnötter och chili, det känns att man kan förlänga sommarkänslan med den här rätten eftersom man lagar spetten i ugnen. Och gott är det säkert också.
  Anle@hotmail.se

 3. sweet-soy-and-garlic-wok
  När kinamaten började komma till Sverige gick jag som student alltid helst till en kinesrestaurang, både i Uppsala och i Lund. Favoriten var böngroddar, så det blev antingen biff med böngroddar eller fläskfilé med böngroddar. Det ingick alltid friterade bananer och glass till efterrätt. Soy & garlic-woken liknar min favorit från studentåren!

 4. Älskar asiatisk mat, jag skulle först laga Paneng Red Curry. En smakrik kycklinggryta med smak av galanga, kaffir lime och ingefära, med en vackert röd färg. Mums!

  Håller tummarna. Tävlar även på instagram.
  Trevlig helg!
  Kram!
  Kia Udd

 5. Pad thai är min favorit från Thailand! Hade varit underbart att få skapa den känslan och smaken själv, så gott är det! Håller tummarna, är med på instagram också (buutterflyy), Jeanette

Comments are closed.