Spot and Tell

Igår besökte jag systembolaget för att köpa en vinflaska Gato Negro Cabernet Sauvignon, jag är nämligen utvald av Spot and Tell  att vara med i en spännande musikprovning. Jag är en av tio utvalda bloggare som innan lanseringen av musikprovningen fått hem ett par coola röda hörlurar.

Frågan var om musik kan ge olika smakupplevelser på vinet och medan jag drack av vinet så strömmade olika musikstilar ut ur hörlurarna. Det var toner av Jazz, house, klassiskt och latino och när musiken ändrades så ändrades även min sinnesstämning och därmed kunde jag lätt konstatera att även smaken på vinet påverkades.
Housemusiken och latinomusiken som jag i vanliga fall blir på bra humör av passade inte alls till vinet utan jazz och klassiskt passade mycket bättre och jag kom på mig själv med att sitta och le vid de tillfällena 🙂 Vinet blev smakrikt, fylligt och en lyxig känska kom över mig vilket jag inte trodde var möjligt med ett vin för 59 kr!
Tycker du att det låter intressant? Gå in HÄR och prova du också och om du gör det så har du även möjlighet att vinna en IPad Mini, hörlurar och Spotify Premium!
 
Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.