Spikmatta

Nu ska jag skriva om en av mina favoritprodukter, spikmattan! Jag vet att många av er redan har en sådan och jag hoppas ni använder den lika mycket som mig för den gör underverk med kroppen! Så fort jag känner att jag börjar få ont i ryggen, känner mig rastlös, stressad, trött eller inte kan sova så lägger jag mig på spikmattan och genast så gör den underverk. När jag har mina “restless legs” så går jag barfota på mattan och genast så försvinner pirret i benen och som igår kväll låg jag och vred och vände på mig och inte kunde sova men efter mer 20 minuter på spikmattan somnade jag gott!

Vissa tycker att det gör för ont att lägga sig på mattan, men man vänjer sig och ju ondare och ju mer det “bränner” ju större behov har man ju av att blodcirkulationen kommer igång. Men man kan ju även ha en t-shirt på sig om det känns bättre. Det är just det som händer med kroppen när man ligger på mattan, blodcirkulationen kommer igång och då hjälper man kroppen att fortare fixa sig själv. Jag är utbildad massör så jag vet vad jag pratar om!
🙂

Om ni inte har en spikmatta, gå genast och köp en, de kostar inte så mycket och är en jätte bra investering som kan förebygga många skador.

Kram Annelie

One Comment

  1. Tuva

    Du har så rätt vännen, jag borde verkligen avända våran spikmatta oftare. Kommer du ihåg på TL träffen? Jag fick likadant hemma (dunkande huvudvärk och spänd i axlarna) och det försvann efter 30min på mattan 🙂 Kram /Tuva

Comments are closed.