Sommardagar i Skåne

Efter dopet i Forsa kyrka åkte vi hem mot Stockholm för att sova lite och morgonen efter fortsatte vi färden ner mot Skåne. 100 mil senare så är vi nu i ett somrigt och fint Skåne. Vi bor hos Jockes föräldrar längst ner i Skåne och vi cyklar mycket, äter glass, badar i både hav och pool och äter svärmors fantastiska mat och bakverk. Så vi har det verkligen hur bra som helst!

Havet är kallt men barnen badar ändå och tycker att det är lite spännande och att det är stor kontrast mot vår lilla sjö i Hälsingland. Sen har vi även badat i poolen hos Jockes bror (som bor på gården där Jocke växt upp). Helt underbart och äntligen verkar det som att Max börjar knäcka simkoden. Han når inte till i poolen men vill gärna bada så då blir han ju tvungen att simma och det har verkligen varit super bra för att vi vet ju att han vet hur man gör och att det bara handlat om lathet.

En dag cyklade vi även till Smygehuk som är Sveriges sydligaste udde. Det är så himla fint där nere och svärfar bjöd på lyxiga räkmackor och på vägen hem stannade vi på Beddingeglass och åt deras goda och välkända glass. Så som ni ser så går det ingen nöd på oss på vår sista semester/sommarlovsvecka!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.