Snart så!

Om 6,5 timme ska vi sätta oss på flygbussen ut till Arlanda för att checka in på planet till Gran Canaria! Barnen skulle lägga sig 19.00 ikväll för att orka upp när klockan ringer 04.00 men de vet att något speciellt är i görningen och då är det ju omöjligt att sova plus att det är Let´s Dance på tv:n! Men klockan 21.00 somnade de äntligen så vi får se hur det går att få upp dem klockan 04.00 🙂

Nu packar vi det sista här hemma och det är en härlig känsla att plocka fram alla sommarklänningar som man sett fram emot att använda. Äntligen får jag använda min fina nya sommarklänning från House Of Lola! Gillar korallfärgen och prickarna! Även Smilla gillar den klänningen och säger att hon vill ha den men det hon inte vet är att det finns en att beställa i hennes storlek också! Vi får se om vi har några pengar kvar när vi kommer hem från semestern 😉

Den klänning som jag vill köpa till Smilla hittar ni i House Of Lola webbshop! Känns som om den kommer sitta bättre än min som hon har på sig här på kortet 😉

Efter en hel vinter så bävar man att visa sig i bikini samtidigt som det ska bli så skönt, värst är ändå fötterna så idag har jag gjort mitt bästa med att försöka få fason på dem och när barnen såg det så ville de såklart också göra sina fötter fina 🙂

Men nu är vi laddade och jag ska bara kolla vem som åker ut i Let´s Dance och sen måste jag också gå och lägga mig. Laddar med en god macka och ett glas vin, nu är det semester!!!

Självklart kommer jag att blogga så ofta jag kan så glöm inte att kika in här för att se hur vi har det 🙂

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.