Smakbox – Tillsammans

Månadens Smakbox Tillsammans slår alla rekord! Otroligt många bra produkter till ett värde av 471 kr och vi betalar endast 199 kr, använder du dessutom koden NIEHOFF så får du ytterligare 15% rabatt! In och beställ redan nu så hinner du få just den här boxen! Så här ser innehållet ut:

Lipton Te, Surprising Russian grey är en bra produkt då jag ofta dricker te. Ett gott och smakrikt te som jag kommer att fortsätta att köpa. Det första jag åt ur boxen var Lindt Excellence chokladen och den var supergod, den kommer jag också fortsätta att köpa! Powerade Mountain Blast är en välsmakande sportdryck utan kolsyra och konserveringsmedel, perfekt att dricka efter träning. Skippy cream peanutbutter är full av protein och fördelade i portionsförpackningar. I butik hittar ni den dock i glasburk, goda att baka på!

Skördegröten från Fazer har Max och Jocke ätit till frukost varje morgon och den är snart slut,  nässeltoppingen från Go Wild har vi inte hunnit smaka än men tycker att det låter spännande då man kan ha den både till frukost, mellanmålet och desserten och den är ju dessutom väldigt nyttig!

Glutenfri fröknäcke från Sigdal är hur gott som helst, godast att bara äta den som den är med endast lite smör på tycker jag. Nougatsås från Odense är också glutenfri och har en härlig smak av hasselnöt. Passar utmärkt till glassen eller bara ta lite på en sked och njut av denna dessertsås av högsta kvalitet! Vegetarian Paté från Tartex är vegetarisk och ekologisk! Ett smakrikt pålägg eller blanda ner den i såsen eller i grytan. Quinoa Burgare från Risenta är en enkel och god vegorätt! Blanda bara mixen med hett vatten och forma till burgare. Sen är det bara att steka, lägga mellan hamburgerbröd och njuta!

Delicatobollar med mörk choklad ger en kraftfull god chokladsmak för dig som vill ha något extra och den gick inte hem hos barnen men tror att den kommer att bli en favorit hos oss vuxna. Protein milkshake är ett perfekt mellanmål och finns i tre olika smaker, banan, karamell-latte och choklad. Tikka Masala sås från Patak´s hjälper dig att göra en middag på endast 20 minuter! En smakrik tomatsås med smak av kummin och koriander, tillsätt bara kyckling och grönsaker. Djävulskorven från ungerska Csabahus en kryddig och karakteristisk korv som är god att äta till din öl. Jag trodde att den skulle vara jättestark men den var helt ok och den funkade även till vin 😉 Eat Natural Bar är en energibars med nötter och frukt som ger härlig energi, vitaminer och mineraler. Perfekt när du känner dig lite sugen på något gott…

Sen har vi mina favoriter! Linschipsen från Estrella med smak av Sourcream & onion gick åt som smör i solsken! Jag hann inte ens bjuda familjen på dem…. sen är det ju bra att de innehåller 40% mindre fett än vanliga chips! Dessa kommer jag absolut köpa fler gånger!

Till fredagsmiddag blev det Pizza Tortilla från Santa Maria. Vi la på pizzasauce, skinka, ost och lök och sen in i ugnen. Gott och väldigt enkelt! Nästa gång ska vi se till att ha mer ingredienser hemma och kanske toppa med champinjoner, salami och paprika.

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.