SLUTREA MED UPP TILL 80% RABATT!!!

Jaha, då var vi i storstan igen! Att sitta i en lägenhet i denna hetta är ingen höjdare, vi har balkongdörren öppen på vid gavel, fönster är öppna men det är ändå så kvavt i lägenheten! Barnen och Jocke gick precis ut för att cykla lite men jag blir kvar inne eftersom jag måste jobba idag! Jag har haft semester i 7 veckor nu och har hela två veckor till, det är tufft att vara hemmafru 😉 men idag kommer Living and Rooms populära SLUTREA ut och då måste jag ta en jobbardag här vid datorn för att hjälpa er alla som vill göra beställningar! Men jag älskar mitt jobb så det känns ändå rätt ok, som sagt har jag ju två veckor semester kvar 🙂 På Living and Rooms SLUTREA finns det
produkter med upp till 80% rabatt! Hjälp oss tömma lagret
för allt nytt och fint som kommer snart! Alla som tidigare varit kund hos Living and Room får REA mailet automatiskt, ni andra som vill ta del av den, kontakta mig på mailen (annelieniehoff@gmail.com) så mailar jag den till er!
Ha en underbar dag alla fina bloggläsare!!!

Kram Annelie

2 Comments

Comments are closed.