The Incredible Face Mask

Jag är lat när det gäller mig själv, jag gör allt för sällan ansiktsmasker och hårinpackningar fast jag skulle behöva det, jag skyller alltid på tiden men det är som att träna, det finns nästan alltid tid för det handlar bara om prioriteringar! Medan ansiktsmasken är på så kan man faktiskt göra annat och det går ju så fort att smeta på den och sen dra bort den!

Jag har fått prova en ansiktsmask från MayBeauty och den smetar man lätt på med en pensel som följer med, se bara till att ansiktet är rengjort innan. Masken tar bort pormaskar, acne pch död hud och efteråt får du en ren, fräsch och len hy! Låt masken sitta på i ca 30-45 minuter eller till den torkat och dra sen bort den, se till att undvika att applicera nära hårfästet och ögonbryn eftersom masken drar bort hår.
Rengör sen ansiktet med varmt vatten och smörj in med en mjukgörande kräm.

Det var lätt att smeta på masken med penseln men när man skulle dra bort den så är det som att dra bort ett stort plåster, små ansiktshår följer med och där huden är lite tunnare känns det mer men drar man fort så går det rätt bra 🙂 Ska man vara fin får man lida pin sa alltid min mamma när jag var liten 🙂

Jag har sällan finnar eller svarta pormaskar men efteråt kändes min hy väldigt fräsch och ren och det är en härlig känsla. Så jag kommer absolut fortsätta med dessa ansiktsmasker och vårda min hy lite bättre i framtiden! 

Vill du också prova? Du får just nu 50% rabatt på ett ”maskpaket” om du anger koden niehoffs50 när du klickar här: https://maybeauty.se/facemask/.
Då får du två ansiktsmasker, en pensel, en hudvårdsguide och allt är fraktfritt!
Se till att unna dig själv, för det är du värd!!!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.