Har du rätt BH på dig?

Jag har alltid haft väldigt svårt att hitta bra bh:ar, jag tycker att de flesta tappar formen lätt och även fast man köper dyra som lovar bra kvalité så blir de fort söndertvättade och trista. När jag står i provrummet så känns det jätte bra men sen när jag kommer hem så händer något, så jag har en låda full med bh:ar som jag inte kan ha och har just nu bara EN favorit BH! Men ändå är den ingen fullpoängare utan jag fortsätter jakten på den perfekta BH:n! 🙂 När jag väl hittar den så ska jag köpa massor av just den sorten!!!

Blev jätte glad när jag för ett tag sedan vann en valfri BH hos PXC Underwear, första gången jag kom i kontakt med dem var på Mammabloggalan förra året och det var då som himlen öppnade sig och jag tänkte att här borde det finnas något för mig! Jag träffade Camilla Fraczak och hon inspirerade mig så mycket så jag bestämde mig för att ha ett homeparty där en säljare kommer hem och håller BH-skola. Men tyvärr har tiden inte funnits där så jag blev jätte glad att jag nu vunnit en valfri BH. Jag åkte hem till Britt-Marie Eriksson i Täby och provade BH efter BH och till slut så satt den där, Marie, som en smäck!

Så nu längtar jag tills den dimper ner i brevlådan och jag håller tummarna att den kommer kännas lika bra fortfarande så att jag kan beställa fler! Kommer även att ha ett BH-party snart, någon som vill komma? Läste att 8 av 10 kvinnor har fel bh!


PXC Underwears affärsidé är att erbjuda dig underkläder av absolut toppkvalité, beträffande urval, material, design och hållbarhet. Du provar underkläderna i en lugn och trivsam hemma-miljö, tillsammans
med dina goda vänner och ett bh proffs som hjälper er att hitta rätt bh!

PXC marknadsför ett brett sortiment av bh-storlekar med omfång 65-130, kupstorlekar A-L och underdelar i storlek 36-60.

Boka en gratis bh-visning redan idag!!!

Kram Annelie

4 Comments

 1. Jag brukar alltid gå till en speciell butik i Gamla Stan här i Stockholm, Gustaf Mellbins, då jag har bröst av den större arten (80F). Dyrt men det blir liksom alltid rätt.
  De har webshop också men jag framhåller att man måste prova först. Två bh:ar i samma storlek kan sitta heeelt olika 🙂

 2. Hej fina!
  Vad glad jag blir att du har lyckats hitta rätt hos Britt-Marie! Settet Marie från Ulla-kollektionen är så fint! En skön bh i super kvalité! =) Min nästa blir en till av samma tillverkare, Valentia-modellen i rött med vita prickar… =)
  Hoppas du har haft möjlighet att använda dom läckra bhbanden med strass som du vann i tävlingen!
  Ha en underbar dag!
  Kram Camilla

 3. Anna

  Åhh vad bra! Jag handlade underkläder från en PXC säljare för några år sedan, men den säljaren slutade så har inte vetat vart jag kunde handla deras underkläder. Nu kan jag beställa min favorit BH igen! Tack för tipset Annelie!

Comments are closed.