31 Comments

 1. Anonym

  Va kul! Hoppas så klart på vinst!
  Ser så spännande ut på bilderna och jag vill gärna ha lite julafton så här i maj!

  Kram Åsa

 2. Gillar! Jag kunde tyvärr inte gå på Mammablogg-galan och det känns oerhört trist då alla verkar ha haft det helt underbart, men vad är en bal på slottet 🙂 ?! Jag fick vara hemma med kraftig lunginflammation som fortfarande inte blivit bättre… Därför känns det som om att skulle jag ha tur att vinna denna goodie-bag får jag iaf liiiite del av den glam och glamour som ni som var på plats fick uppleva. Det skulle glädja mig enormt och förhoppningsvis skynda på mitt tillfrisknande!

 3. Hade gärna vunnit en till men insér att mina chanser är små. Om jag hade vunnit en så hade jag gett alla barnsakerna till min väninna som snart ska ha barn. Skall fylla en diapercake är det tänkt. Tror hon hade blivit superglad!:D

 4. gillar! Den här gången tycker jag att jag är värd att vinna efter en jobbig graviditet och ännu jobbigare förlossning och vistelse på bb som blev utdragen eftersom pojken precis som sin storasyster har ett hål i sitt hjärta. Nästa vecka är det dags för hjärtultraljud igen då han blir 4 veckor. Är så nervös för om vi ska ha ännu ett hjärtsjukt barn som ska gå igenom en operation.. Eller om han får vara en frisk liten pojke. Att vinna tar ju inte bort min rädsla och oro.. Men lite plåster på såren och lite glädje mitt i allt elände 🙂

 5. Jennie Gulliksson

  Gillar så klart! Bor så långt borta från allt roligt som händer på bloggmingel och liknande! Skulle behöva lite extra uppmuntran i det tråkiga vädret.(läs fint vänder) tyvärr fixar inte min kropp all pollen o skit just nu, så här i sitter jag inomhus o har tråkigt!!

 6. Jag vill gärna vara med och tävla.
  Jag gillar redan på facebook.. (Lina Maxedius)
  Det finns mycket fint och använbart i goodiebagen som jag självklart skulle ha nytta av. Men främst skulle jag ha nytta av frozzypack. Jag skulle ge denna till min älskade make som tvingas äta mackor varje dag på jobbet. Eftersom han inte har tillgång till kyl så blir hans mackor ganska osmakliga fram till lunchtid. Så denna hade verkligen gjort hans lunch lite mer aptitlig.

 7. Gillar sedan innan på facebook – Lina Johansson

  Ja först och främst vill jag vinna så min lilla tjej kan få sin egen Pino att gosa med 🙂
  Sen är det ju massa "bra att ha" saker som man gärna har hemma.
  Flyttar in i vårt hus på lördag så detta hade blivit en finfin inflyttningspresent !
  Hoppas helt enkelt på en väldans tur och håller tummarna lite extra hårt.

  Ha en fin onsdag.
  johanssonlina84@hotmail.com

 8. Hade tyvärr ingen möjlighet att gå på Bloggminglet men hade blivit väldigt glad om jag vann denna goodiebag. I den finns något för hela familjen och dottern skulle bli väldigt glad över Pino-nallen.

  Gillar såklart bloggminglet på FB, Desirée Larsen

 9. Jag gillar!
  Och jag tycker att jag är värd att vinna då jag aldrig kan få till det och själv kan gå på såna här roliga event pga att jag har ett sjukt barn. Ludwig är infektionskänslig och är sjuk mer eller mindre hela tiden, han sondmatas och har extra problem med luftvägar så vi kan inte lämna bort honom. Hans pappa kan såklart ta honom men pappan råkar också ha en sjukdom som gör att han blir inlagd på sjukhus längre perioder och också ofta är mycket trött! Vore kul att kunna få ta del (om än en liten del) av fina eventet jag läst så himla mycket om! 🙂
  creyla@live.se

 10. Gillar redan!
  Detta vore verkligen kul att vinna. Enda sen min son kom har det bara varit spara spara spara som gällt. Väldigt trist men måste man så måste man! Det som känns tyngst är att jag inte kan ge min son allt jag vill ge honom, jag skulle bli otroligt glad om jag vann denna goodiebag och fick dela den med min son!

  e.naslund@hotmail.com

 11. Anonym

  Hej! Får en mormor också vara med och tävla?? Jag har ju barnbarn som jag kan glädja och vissa saker är det bra att ha när dom kommer på besök. Hoppas!! Kram Inger

 12. Åå jag missade ju den, så jag vill hemskt gärna VINNA 🙂

  Jag är en bloggande supermamma

  Som både kan skriva och amma.

  Men shoppa det gör jag inte så ofta

  Det blir mest att vara hemma och softa.

  Men en goodiebag som den vill jag inte missa

  Ja för detta kan jag dig hissa.

  Å jag o sonen skulle bättre må
  OM vi detta skulle få.

  Håller tummarna 🙂

  Kramar

 13. Malin

  Gillar redan Bloggminglet ;o)
  Älskar precis som du Goodiebags och nu älskar jag din blogg oxå <3

 14. Hallå i stugan! 🙂

  Än en gång ger jag samma motivering till varför just JAG borde vinna denna underbara goodiebag.

  Min lillasyster har varit sjuk under en lång, lång period och fick efter en lång, oviss tid av väntan äntligen få opereras igår 8 maj. Länge visste hon inte hur det skulle se ut inför studenten och balen (hon går sista året på gymnasiet) men tack, alla högre makter, så blev det ju nu klart innan dess!!
  Hon kommer att få goodiebagen ifall jag har den stora turen att få vinna! Jag vet hur enormt glad hon skulle bli och tro mig – hon behöver lite uppmuntran i detta läge. 🙂

  Ha en underbar kväll!

  Kramar / Marie

 15. Saga och Tuvlie hade blivit helgalna i denna fina goodiebag! PINO är favoriten just nu! Och alla de där andra sakerna – så mycket praktiska, fina saker för att underlätta vardagen! Många har det tufft i livet och jag räknar mig inte som en av dem. Som föräldraledig småbarnsmamma blir man knappast ekonomisk rik – men miljönär på kärlek! Tänker man så så blir allt så mycket lättare!

  Håller tummarna!

 16. Åh, en tävling som verkligen är något för mig. Jag ÄLSKAR goodiebags men tyvärr så är jag ingen kändis eller stor bloggare etc så tillställningarna där dessa ges är väldigt få.
  Någon bättre motivering än så har jag inte.
  Tack för en inspirerande blogg.

 17. GILLAT och DELAT!
  Åh jag kan inte inte beskriva hur glad jag skulle bli om jag vann denna goodiebag. Det var nog den bästa jag sett! Perfekta och välbehövliga saker för både mig och min son<3

  Om jag för första gången fick vinna,
  skulle jag bli så glad att jag svimma.

  Kram<3

 18. Tänk att få se barnbarnens ögon glittra,
  när de dessa saker hos mig skulle hitta.
  Har inte chansen att dem något ge,
  då jag utan arbete just nu é.
  Nu jag verkligen önskar och ber,
  att turens lott mig särskilt ser.

 19. Studerande tvåbarnsmamma,
  vill gärna ta del av bloggminglets glans.
  Blåser liv i vardagens samma samma,
  vad göra om inte alla mammabloggar fanns?
  Denna bag skulle lysa upp vår dag,
  med mängder av nya tips och förslag.

 20. Gillar redan (Carola Lind)

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/may/goodiebag.html

  Jag vill vinna eftersom jag aldrig kan gå på mingel – de ligger alltid för långt borta och det finns inte pengar till att åka iväg så långt + att jag ofta arbetar när andra vill vara ledig – ständiga timvikarien alltså! Därför vore det så kul att för en gångs skull få vara lite delaktig i festligheterna – även om det är i efterhand och på hemmaplan!

  carola(at)officefixarna.com

 21. Jag gillar och vill gärna vara med !!
  I år blev det tyvärr varken mingel eller mammablogg gala för min del då alla pengar går till höstens bröllop. Det ska visserligen bli helt fantastiskt, men jag vill ha lite "lyx och flärd" NU 🙂
  Därför hoppas jag på en överbliven goodiebag !!

  frokenmela@mail.com

 22. Jag är gärna med!

  Gillar på FB (Ingrid Sahlqvist)

  Jag skulle så gärna vilja gå på dessa roliga events som hålls lite då och då, men eftersom vi bor mitt ute i ingenstans mitt i landet så är dessa events alltid för långt bort och jag får hålla mej hemma. Och därmed missa härliga goodiebags som denna! Det finns massa roligt i den, både för mej och dottern så nu håller jag tummarna!

  Kram, Ingrid

  lilla_ingrid1@hotmail.com

 23. Helén Vesterberg

  Åh va härligt att vinna denna goodie baggen <3 Fanns ju massa prylar till barn där i och jag har en dotter Lilja som fyller 1 år om 1 månad så det skulle gå till henne….

  Så Jag vill vinna <3

  (Ella Westerberg på facebook)

 24. Jag är hemskt gärna med!
  Jag gillar dem sedan länge på FB (Carolina Åhsberg)
  Goodiebagen innehåller något för både liten och stor,
  den skulle bli uppskattad av ALLA, vad du än tror. 😉
  Nallen Pino skulle barnen älska, och kexen de vill jag gärna ha,
  en del ger vi till nära och kära, generös är det bästa man kan va.
  Nu håller vi tummar och tår,
  att vi en utav årets lyxigaste goodiebags hem till oss får!

 25. Vill absolut vara med och tävla och jag gillar på FB ( Linda Granberg ) och jag hoppas på att jag och mina fyra barn har turen att denna härliga goodiebag vinna så att vi alla av dessa produkter kan njuta och ha det bra, det skulle glädja allas våran dag:)

  Nu håller vi tummar och tår och hoppas på tur
  Kram Linda
  karlssongranberg@hotmail.com

 26. Anonym

  Jag är så avundsjuka för att ni i huvudstaden får så mycket glam och rock n roll 😉 Här uppe i Norrland får jag nöja mig med att mata hönsen och palla äpplen, jag har startat en blogg men den är så himla tråkig eftersom jag inte har något att skriva om men om ni skickar upp lite glam till mig så lovar jag att sprida lite till mina stackars bloggläsare också 🙂 Puss

  Birgitta Persson
  hudik3@spray.se

Comments are closed.