Nivea imponerar igen!

Visste ni att Nivea har kommit ut med en massa nya produkter? Jag har ofta skrivit om Nivea här på bloggen, senast bara för någon månad sen (HÄR) men det är bara för att jag ständigt blir imponerad av dem! Det verkar inte finnas något stopp på deras uppfinningsrikedom när det gäller kvalité och nya produkter.
Jag som är en torris älskar t.ex. deras In-Shower-Body Lotion-skin conditioner som man smörjer in sig med i duschen och sköljer av efter den vanliga duschkrämen. Den ger huden så mycket fukt så att man efteråt slipper stå och smörja in sig med fuktkrämer. Smidigt och enkelt! Nu utökar Nivea den banbrytande In-­‐Shower Body Lotion-­‐serien och lanserar två nya dofter, kakaosmör och honung.

Nivea satsar även på en In-­‐Shower After Sun Lotion, den verkar uppfriskande tack vare en ny formula som aktiveras vid kontakt med vatten. Lotionen kyler och friskar upp solkysst hud så att den känns mjuk och smidig utan att vara kladdig.
NIVEA SUN Protect & Refresh Invisible Spray har fått en förbättrad formula som verkar svalkande på huden. Denna ultralätta spray är en perfekt kombination av en svalkande spray och en lätt konsistens. Med effektiva UVA och UVB filter skyddar den mot skadliga UV-­‐strålar så fort den applicerats. Välj SPF 20 eller 30 efter behov och njut av den svalkande och fräscha känslan på huden.

Kram Annelie

One Comment

  1. Älskar också deras In shower bodylotions. Ska bli super spännande att testa In shower after sun i sommar.

    kram kram
    Nadja

Comments are closed.