Nedräkning….

När den här dagen är slut så har Smilla bara 1 dag kvar i förskoleklass, på tisdag är det nämligen skolavslutning och vi ska till kyrkan och sjunga ”Den blomstertid nu kommer…” Känns så konstigt att ha en så stor tjej att hon i augusti ska börja i ettan!!!

Max har också bara en dag kvar på dagis för sen fr.o.m tisdag efter lunch så har de sommarlov i 10 veckor!!! Visst låter det väl underbart? Och
det bästa av allt är att jag också har det!!! Visst jag kommer att
jobba lite grann, bloggen är ju en del av mitt jobb och tanken är att det ska fortsätta att bli minst ett inlägg varje dag och sen måste jag
hålla inredningsteamet varmt men allt kan jag göra från min dator vart
jag vill i Sverige! Det som är bestämt är att vi ska hinna med både Skåne, Hälsingland och Stockholm lite längre perioder och att vi ska hänga på Jocke vid några spelningar runt om i Sverige men annars så har vi inga som helst planer!

I augusti kommer Smilla vara kvar på den skola som hon är nu vilket känns skönt men Max kommer att byta dagis tyvärr…. eller det är blandade känslor, han trivs jätte bra där han går nu men för att han ska ha en chans att komma in på samma skola som Smilla så måste vi byta. Vi är jätte glada att vi fick en plats på just detta dagis då det är VÄLDIGT lång kö men samtidigt är det ledsamt att lämna något som vi trivs utmärkt med… Hjälp oss att hålla tummarna att det kommer att bli en bra övergång för honom!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.