Musikeränka i natten…

Nu sitter jag här som musikeränka igen, Jocke flög iväg till Kina idag för att spela på öppningscermonin av ”Beijing International Film Festival”, en jätte stor direktsänd TV-gala som kommer sändas över hela Asien. Jennifer Lopez och Keanu Reeves kommer också att närvara tror jag och Jocke kommer att spela tillsammans med Robert Wells.

Han kommer hem igen på onsdag så fram tills dess är jag ensam med barnen. Idag har vi bara tagit det lugnt, jag var helt slut efter gårdagens två event och sen att jag avslutade kvällen med att möta upp några tjejkompisar ute på krogen gjorde väl sitt till. Men jag träffade jätte många nya spännande kontakter igår så det var väl värt det 🙂

Idag var det meningen att jag skulle på ytterligare två event men min kropp pallade inte, jag orkade inte ens sätta på mig några andra kläder än min one piece och bara tanken att ta mig till andra sidan ”stan” ensam med två barn och genomföra två event kändes inte lockande så vi har bara varit hemma hela dagen och slöat.

Ibland är det så skönt att vara ”ful”, gå runt i sin one piece och se ut som en Teletubbies, slippa sminka sig och sitta och svulla glass och godis med barnen och sen när de somnat tömmer man upp ett glas med gott rödvin, letar upp senaste inredningstidningen och kryper upp i soffan….

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.