17 Comments

 1. Anonym

  Christina Frisberg
  Klart jag vill ha en riktig nostalgitripp 🙂
  Jag bara älskar ABBA, Jag skulle vilja gå i Stockholm den 14/1 med min dotter Beatrice, hon gillar dem ju också så vi skulle ha det hur mysigt som helst 🙂 <3
  frisanpoxy@hotmail.se

 2. Tjohooo, älskar ABBA sedan barnsben. Har varit ung för att gå på konsert tidigare, men nu har man chansen 😉 Skulle ta med mig en vän, Mirja Tjelder i Stockholm den 14/1.

 3. Susanne Clifford

  Vill ta med min vän sen nästan 50 år. Vi växte upp med ABBA och hade lika kläder som Agneta som min mamma sydde. Nostalgi på hög nivå���� vill gå i Örebro den 26/12.

 4. Anonym

  Jag skulle ta med mig en kär vän om jag vann 😉 Skulle bli en jätte bra överaskning de här. Jag vill gärna gå den 14/1 om jag vinner, antingen i Stockholm eller Norrköping.
  Jag delar på fb.

  Kram Malin Lööf

 5. Jag skulle välja 14/1 i Stockholm. Denna gång skulle jag välja att ge bort båda biljetterna och låta mina föräldrar gå tillsammans. De var stora ABBA älskare när det begav sig och jag unnar de gärna en kväll tillsammans.

 6. Anonym

  Wow! Denna tävling är ju för bra för att vara sann! Sicken tur att du fick några biljetter över! 😉
  Jag är uppvuxen med Abba! Mamma spelade alltid ABBA på kassett när vi lagade mat eller bakade i köket! Det hade vart fantastiskt kul att överraska henne med biljetter till denna föreställning! Det är liksom ett sånt sväng i alla Abbas låtar att man genast vill börja dansa! 🙂
  Jag ser gärna den med min lilla mamma i Göteborg 1 januari.
  Gillar & delar på fb: Sara Källström
  familjenkallstrom@hotmail.com

 7. Jag älskade ABBA när jag var lite. Och deras musik håller ju för alltid! Så jag skulle jättegärna gå på denna konsert i Karlstad och ta med mig min bästa vän 🙂 Delar offentligt på Facebook Therese Kristoffersson. Håller tummarna!!!dentvetydigamamman@live.se

 8. Woho vilken tävling med en fantastisk vinst. Jag vill testa lyckan och hoppas vinna två biljetter till Linköping. Vinner jag vill jag bjuda med mig min man, det är han värd efter att han fått avstå så mycket för min skull denna termin när jag haft fullt upp med studerande. Håller tummarna.
  Mvh
  Lottiz
  Lottizdays@gmail.com

 9. åhh !! jag skulle så himla gärna vilja ta med min farmor på konserten i Karlstad den 6 Januari !
  Hon är en "ungdomlig" 86 åring ( hon fyller den 13 januari så det vore en grym present ) som älskar musik och att vara ute och dansa.
  ABBA hör dessutom till hennes favoriter så jag håller tummarna stenhårt för tur !!

  delar på fb – Michaela Ambjörnsson

 10. Anna

  Till Växjö skulle jag vilja vinna. Om jag har turen med mig tar jag med mig syrran så får vi slippa alla måsten och problem som vi båda har i vår vardag pga str vi har barn med särskilda behov det gör att vi aldrig aldrig aldrig tänker på oss själva i första hand.
  Hillevianna@hotmail.com

 11. Anonym

  Hej!
  Om jag vinner skulle jag vilja bjuda med min mamma.
  Under hennes tonårstid var ABBA hennes stora idoler och hon har visat album med bilder och artiklar hon själv gjort som hon har sparat.
  Skulle vara magiskt att vinna och bjuda med mamma på detta!

  Kalmar 4 Januari.

  Ida Lundgren
  idapida91@hotmail.com

Comments are closed.