Kryssa i Skärgården och Mälaren

I måndags bjöd Strömma in några bloggare till en båttur med deras båt M/S Drottningholm. Vi fick åka tur och retur mellan Stadshuskajen och Drottningholms slott medan vi avnjöt en 4 rätters lunch som var tillagad av krögaren Peter Karlsson.

Strömma har idag 15 stycken restaurangfartyg i Stockholm och Göteborg. Strömma äger båtarna och utvalda krögare driver restaurangerna ombord i egen regi. De vill tillsammans ge gästerna ett minne för livet och bjuda på kärleksfullt tillagad mat, personlig service och vidunderlig utsikt över vatten!

En av sommarens stora nyheter på Strömma är att bandet Cotton Club bjuder in till stor fest i härligt skärgårdsformat.  Under sju sommarkvällar tar de över M/S Victoria och förvandlar henne till ”The live Music Boat”. Det kommer erbjudas fartfyllda kvällar med det elva man starka bandet som levererar en unik blandning av soul, disco och jazz.

Det finns även kryssningar som riktar in sig på räkfrossa, brunch, a la Carte och somriga bufféer så att det ska passa allas ögon, magar och hjärtan!

Läs mer om dessa kryssningar på Strömmas hemsida: www.stromma.se

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.