Kärleksfull tävling bara för er!

På fredag är det Alla Hjärtans Dag och det vill jag fira med er bloggläsare genom att i samarbete med Nickelodeon tävla ut ett fint paket innehållande spelet Rabbids Rumble för Nintendo 3DS och lite annat smått och gott som ni kommer hitta i paketet.

För att tävla om paketet ska du motivera i en kommentar här nere om varför
du ska vinna och berätta vilken av Nickelodeons alla karaktärer som är din favorit? 

En vinnare utses torsdag den 20/2 så sätt igång och tävla nu 🙂
Lycka till!

Nickelodeon firar kärlekens dag med extra mycket kärlek och skratt. Så här ser deras Alla Hjärtans Dag tablå ut (klicka på bilden för att göra den större):

Hela dagen sänds kärleksfulla program och på nickelodeon.se finns dessutom en speciell
mini-site med en kärleksgenerator, spel och serier.

Kram Annelie

6 Comments

 1. Vilken skoj tävling!

  Jag skulle behöva lite tur i mitt liv. Just nu går inget i min väg! I övrigt skulle detta vara en perfekt present till barnen och kanske lite kompensation för att man inte hinner leka med dom i den utsträckning man skulle vilja!

  Tyvärr har jag INGEN favoritkaraktär på Nickelodeon, men barnens favorit är till min stora fasta Svamp Bob Fyrkant. Måste erkänna att jag inte står ut med just Svamp Bob. Mer skrikigt program finns nog inte 🙂

  KRAM!

 2. Ohhh det vore helt underbart att vinna denna finfina tävling. Min yngsta fyller snart år och detta vore en perfekt födelsedagspresent till honom <3

  Vi har många olika favoriter på Nikeloden. Dom älskar SvampBob självklart men även iCarly, fairly odd parents, avatar och den gamla godingen Turtles. Nikelodeon rockar fett helt enkelt 😉

  XOXO

 3. Bubble guppies är den stora favoriten här hemma tillsammans med Diego och Dora 😀

  -Försår inte varför vi inte skaffat Nick JR tidigare än i år 😀

  Dessa program som han kikar på tycker tom jag är bra för dem är lärande och underhållande, man dras lätt med i alla utmaningar och klurigheter.

  Håller tummarna nu 😀

  Kram kram

 4. Det här är något som jag vet att vårt kontaktbarn skulle älska! Å det skulle vara perfekt att överraska honom med nästa gång han ska vara här. Jag gillar Turtels, men får kontaktbarnet välja så är det Svampbob 🙂

 5. Jag är väldigt gärna med och tävlar, och skulle super gärna vilja vinna detta Nintendo DS spel till dottern då jag tror hon skulle bli super glad över ett nytt spel då hon länge pratat om att det var ett tag sedan hon fick ett nytt spel och att hon vill ha något nytt nu när hon spelat ut hennes gamla.

  Hennes favorit är helt klart Winx Club som hon ofta och gärna tittar på här hemma på DVD då vi saknar kanalen Nickelodeon tråkigt nog.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

Comments are closed.