Jag vann!!!

Den 5 maj var jag ju på Mammablogg-gala och en av utställarna där var underklädesleverantören PXC. En jätte gullig tjej som heter Camilla Fraczak visade upp underbara underkläder och jag fastnade direkt för de otroligt snygga och glamourösa BH banden som man kan köpa som tillbehör.

Efter galan hittade jag tävling både hos henne och hos min bloggvän Fnulan där man kunde vinna dessa BH band och jag chansade och var med i båda tävlingarna och vet ni! Jag vann i båda så nu har jag två underbara uppsättningar!!! Helt otroligt!

Kram Annelie

4 Comments

  1. Vad gulligt sagt av dig ;0)
    Stort grattis igen och hoppas du får användning av dom läckra bh-banden.

    Bilden här(från hemsidan) gör dom inte rättvisa. Mycket snyggare i verkligheten..eller hur??

    Kram Camilla Fraczak
    Personlig underklädesleverantör PXC

Comments are closed.