Jag har shoppat vårkläder i Solna Centrum!

När man bor trångbott så får man planera sin förvaring och vi brukar alltid ha sommarkläderna nere i förrådet under vintern och sen byter vi till vår/sommarkläder när det börjar bli vår. Förra veckan ansåg jag att det var dags att swisha kläder, jag var less att se alla bylsiga vinterjackor, overaller och vinterskor i hallen för jag vill att det ska bli vår nu! 

Jag gick också igenom allt som vi troligtvis inte kommer att använda i år, kläder vi ”tröttnat” på och kläder vi växt ur. Jag brukar vara duktig på att lägga ut och sälja på Tradera men den här gången orkade jag inte så istället packade jag ner allt i kassar och åkte ner till Solna Centrum och lämnade dem!

I Solna Centrum på torget utanför biblioteket finns nämligen en insamling där alla kläder går till Stockholms Stadsmission och för varje
insamlat kg kläder skänker Solna Centrum också 10 kr till dem! Det kändes verkligen bra att bli av med kläderna på det här sättet! Ni kan läsa mer om insamlingen här:
http://www.solnacentrum.se/W/do/centre/aktuellt. Kampanjen håller på till och med den 22 april så åk dit ni också och gör en god gärning!

Det bästa med att rensa är att man blir tvungen att köpa nytt och när jag ändå var i centrumet så gick jag runt lite i affärerna. Det har verkligen kommit så mycket fina vårkläder nu och det blev att jag shoppade lite till hela familjen 🙂

Till mig själv köpte jag en härlig vit tunn tröja, nya skor och nya solglasögon från H&M. Jocke fick en ny t-shirt från Jack & Jones.

Max fick en tröja från P.O.P. och Smilla fick klänning, tights och en ny bikini också från H&M.


Det jag köpt är presenter som de inte vet om så skvallra inte 😉
Vet ni? I nästa inlägg kommer ni att få tävla om ett presentkort som gäller i Solna Centrum så missa inte det!!!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.