Jag har fått ett nytt jobb!

Ni vet ju säkert att jag jobbar som Teamleader hos inredningsföretaget Zelected by houze där jag ansvarar över ett härligt tjejgäng som är ute och säljer våra produkter via Homeparty. Jag är även själv ute så ofta jag kan och jag har några datum kvar så om du är sugen att vara värdinna för ett homeparty så är det bara att du kommenterar med din mailadress så skickar jag dig mer info. Bor du inte i Stockholm så hjälper jag dig med att hitta en säljare ändå om du vill!

Sen har jag börjat sälja kläder också! Jag har funderat på det en längre tid men inte hittat rätt företag men när jag hörde att min vän Terece på Love Forever börjat sälja sina kläder på homeparty så visste jag direkt att det var något för mig då jag älskar hennes kläder! Så hör av dig om du vill att jag ska komma och visa upp den underbara klädkollektionen för dig och dina vänner! Handlar du genom mig får du självklart rabatt!

Kram, kärlek och god natt!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.