Jag frossar i fika!!!

Igår blev jag bjuden till ett café och inte till vilket café som helst utan till Smillas Café! Eftersom jag går på diet så tackade jag först nej men sen när hon berättade att det är bara ”nyttigt” fika så slog jag till och beställde hela menyn 🙂
Man brukar ju säga att man kan ”äta med ögat” så jag satt där länge och njöt och fick underbar service 😉
Visst ser det gott ut?
Smilla hälsar att alla är välkommen!

Idag är det Våffeldagen och jag har förberett våffelsmet till ikväll, nu ska jag iväg och handla innan jag ska på utvecklingssamtal på skolan med Smilla och sen kommer svärmor hit på besök. Det ser vi verkligen fram emot att få lite avlastning nu när vi har svårt att få tiden att gå ihop!

Men det bästa av allt!!! Ikväll är jag utbjuden på dejt, tjohoo vad jag längtar 🙂

Kram Annelie