Ikväll är det ett viktigt event!

Ikväll har Pampers och UNICEF det spännande eventet ”Miljonjakten” i Stockholm. Det är ett välgörenhetsevent där alla intäkter går till Unicef! ”Miljonjakten” tar sitt ursprung
i resan som Hannah Widell och Amanda Schulman gjorde i höstas tillsammans med Pampers och
UNICEF till Mauretanien. På plats är även Louise
Hallin som bjuder på en härlig föreläsning om barns utveckling och det bjuds även på wraps och dryck och såklart en välfylld goodiebag!

Pampers har
stöttat UNICEF i kampen mot stelkramp sedan 2006 och efter resan kände
Hannah och Amanda att de också ville vara med och bidra ännu mer. Syftet
med ”Miljonjakten” är att samla in pengar som oavkortat går till UNICEF
och deras arbete med att vaccinera mammor under graviditeten mot
stelkramp. Detta görs genom att sälja produkter som är framtagna av Pampers och designade av Hannah och Amanda. Målet med ”Miljonjakten” är att samla in motsvarande 1 miljon stelkrampsvaccin till UNICEF.

Eftersom eventet är en del i ”Miljonjakten” kostar biljetten 200 kr men hela summan går oavkortat till UNICEF. Jag ska gå, kom med du också, köp biljett här!
 

Inbjudan_blogg

Om ni inte kan komma ikväll så kan ni även bidra genom att köpa en underbar barn t-shirt som kostar 199 kr och alla pengar går oavkortat till Unicef! Ni kan köpa t-shirten här i webbshoppen.

Miljonjakten barntshirt
Kram Annelie

One Comment

  1. Hej, så synd att jag inte kan gå och hjälpa andra samtidigt. Men naturligtvis köper jag en t-shirt till Mary. 🙂 Ha det så sköj och kramar i massor. Gunilla

Comments are closed.