Goda vänner är som stjärnor…

Japp, då var det måndag och jag ser tillbaka på en fantastisk helg som innehållit det mesta. Igår kväll var Jocke på Friends Arena med en kompis och kollade fotbollsmatchen medan jag föredrog att se den från soffan. Jag var trött efter lördagens utgång plus att jag hade en inredningsträff hos några tjejer i Haninge alldeles innan.

Nu på morgonen har jag varit iväg och testat kaffe, tänk att man kan få betalt av att åka in och dricka 3 koppar kaffe en måndagmorgon när man behöver kickstartas inför en ny vecka och dessutom få 500 kr för besväret! Det jobbet har jag gärna stående varje måndagmorgon framöver 😉
Perfekt också efter en morgon som denna då min hjärna inte funkade riktigt som den skulle och talesättet ”-Det man inte har i huvudet får man ha i benen” stämde in exakt. Fick springa fram och tillbaka mellan skola/dagis/hem då jag hela tiden glömde grejer!

Snart ska jag iväg till Fotografiska igen för att få se restaurangen i dagsljus och få ännu lite mer information om konceptet och efter det ska jag faktiskt gå på bio med en kompis! Jag är verkligen en periodare när det gäller kompisar, det kan gå långa stunder utan att jag träffar någon och sen kommer jag på att jag saknar dem så mycket och betar då av dem en efter en på rätt kort tid 😉 Men det är väl som talesättet säger,

-”Goda vänner är som stjärnor, du ser dem inte alltid, men du vet att de alltid finns där.”

Kram Annelie

2 Comments

  1. Det är sant, och i de mest oväntade situationer finns de mest oväntade vännerna där. Jag finns alltid här om du behöver något, bara att säga till. <3
    Kram

Comments are closed.