Gillar du lakrits?

Då kommer du nog bli lite avundsjuk för jag ska alldeles strax åka in till pressvisningen av lakritsfestivalen som går av stapeln till helgen den 22-23 mars. Jag har ju varit lakritsambassadör i 2 år men i år blev jag det tyvärr inte men jag har i varje fall blivit inbjuden till pressvisningen där vi ska bli bjudna på en läcker lakritsbuffé med alltifrån godis till korv och spännande lakritsnyheter. Dessutom ska vi får se nyskapande klädeskonst i lakrits av Funny Livdotter.

Ni som följer min blogg vet ju att jag älskar lakrits och gärna bakar härliga bakverk med lakrits också! Som den här lakritskladdkakan som jag gärna bakar ofta.

Lovar att dela med mig av härliga bilder från pressvisningen här i bloggen ikväll eller imorgon! Missa heller inte att kika in på instagram i eftermiddag för lite sneak peek 😉 (niehoffs)
Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.