Förr eller senare så exploderar jag!

Nu har det varit lite mildare väder i två dagar men imorgon lovar de sol igen så idag har jag och barnen bara en mysdag och ligger och kollar på film i sängen, läser böcker och myser.

Igår var jag med om en rätt mysko grej, jag ”hittade” en biobiljett i min plånbok och bestämde mig för att vara lite crazy och åka in till Hudiksvall på bio själv! Jag hade ingen aning om vad jag skulle se men det blev en film som heter ”Förr eller senare exploderar jag”. Nog för att jag bestämt mig för ”egentid” men att få en hel biosalong för mig själv hade jag inte riktigt räknat med 😉 Men det var en upplevelse i sig och kanske var det bra för jäklar vilken sorglig och stark film det var! Jag grät så jag hulkade så det var skönt att slippa tänka på att man kanske störde någon annan 😉 Så jag kan verkligen rekommendera filmen för efter den filmen så klagar man inte längre på småsaker i livet kan jag lova!

Om du befinner dig i Stockholm ikväll så kan jag tipsa om att gå till Grönan och kolla på Uno Svenningsson och min Jocke. Jag hade själv gärna varit på plats men vi blir kvar här uppe istället, de spelar klockan 20.00.

Nu ska jag jobba lite med vårt kommande fotoevent som vi ska ha i oktober och sen ska jag sätta mig och googla lite på mobiltelefoner för jag behöver verkligen en ny då min börjar balla ur. Framför allt kameran har blivit kass och då jag fotar dagligen till både bloggen och instagram så är det väldigt viktigt att den är i tipp topp! Vilken mobil kan du tipsa om? Jag har just nu en iPhone4.
Jag har ringt med Tele2 i alla år och är rätt nöjda med dem…. de kan erbjuda 4G om jag byter upp mig till en iPhone5 och den här godingen skulle jag inte säga nej till, skulle väl passa mig?

http://lyxbling.se/blogg/mobilbling/blinga-din-mobil#prettyPhoto
Kram Annelie

2 Comments

  1. Jag har ganska nyligen fått (födelsedagspresent) en iPhone 5 och jag är jättenöjda med den. Speciellt med kameran den tar klara bilder och är bättre på att få med detaljer. Hade en iPhone 4 före och den var mycket sämre. Kram Malin

  2. Men jag sa ju det!!! En perfekt film när man tycker livet känns tråkigt för helt plötsligt har man världens bästa liv 🙂

Comments are closed.