Familjen samlad!

Nu är familjen samlad igen, så härligt!

Vi åkte och hämtade upp Jocke på tåget idag och åkte sen raka vägen och köpte säng (han hade inget val stackaren) sen satte vi honom i arbete att skruva ihop sängen! Vi ville ha en vit säng men det fanns inte så därför köpte vi en i furu men som vi ska måla vit och det hade vi tänkt göra innan vi skruvade ihop den men barnen var så hetsiga och ville absolut sova i den inatt så därför får vi försöka måla den senare istället!

När sängen väl var uppskruvad med typ tusentals skruvar så somnade båda barnen och även Jocke i sängen direkt så jag har suttit själv några timmar nu och proppat i mig godis och druckit vin 🙂

Hade planerat att ha en myskväll med min käre man som jag inte träffat på över en vecka men jag får skylla mig själv när jag satte honom i arbete direkt 😉 plus att han har lite jetlag 🙂 Men jag bjöd honom i varje fall på hans favoritmiddag innan han somnade, nämligen skaldjurspasta!

Vilken skillnad det är på nätterna, jag kommer ihåg runt midsommar då det var alldeles ljust ute mitt i natten men nu, en månad senare är det nästan svart ute! Tur att Jocke är här annars hade jag nog blivit lite mörkrädd 😉 Bäst att krypa ner i sängen nu för imorgon står det mycket på agendan! Natti Natti!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.