Drastiskt men nödvändigt!

Kommer ni ihåg att jag gick till Hair Stockholm i Solna Centrum för ett tag sen och de totalförstörde mitt hår? Ni kan läsa om det HÄR! Istället för att färga min utväxt som jag ville så BLEKTE tjejen HELA mitt hår vilket resulterade i att stora delar av håret gick av och jag fick platinablont hår! Sen dess har jag vantrivts med mitt hår men jag fick rådet av en annan frisör att försöka “stå ut” så länge som möjligt så att friskt hår skulle få växa ut och att man därifrån kunde jobba med håret. Nu har jag “stått ut” alldeles för länge enligt min mening och i måndags när jag och min kompis Vera Prada satt och fikade så gav hon mig tips om en jätte bra frisörsalong som hon trodde skulle kunna hjälpa mig. Så idag var jag iväg till Salong Svartensgatan 7 på Söder och en tjej som heter Mika hjälpte mig att få ordning på håret. Precis som jag misstänkt så rekommenderade hon mig att klippa av det slitna håret och tona det till en mörkare blond. Jag är jätte nöjd men det är så ovant vilket ni kanske kan förstå när ni ser den stora förändringen:

 

Så nu har jag för första gången i mitt vuxna liv blivit “korthårig”!
T.o.m. barnens kompisar på dagis kommenterade min nya frisyr för så påtaglig är den och Smilla är överlycklig över att hon äntligen har längre hår än mig 🙂

Ja, ja nu håller vi tummarna att det växer ut fort och så lovar vi varandra att vi alla bojkottar Hair Stockholm i Solna Centrum!

Kram Annelie

3 Comments

Comments are closed.