Det började med att…

jag vaknade klockan 08.00 av att både Smilla och Max ville gå upp och rita. Jag gav dem papper och pennor och de satte sig på golvet nedanför sängen och ritade. Perfekt, jag kunde blunda ett tag till…. 🙂
Sen vaknade jag till igen av att Max stod och ritade med tuschpennor på vårt vita lakan i sängen!!! Så där fick jag för att jag slumrade till 😉

Det var bara att gå upp och kasta lakanet i tvättmaskinen och när jag ändå höll på så rev jag ur alla sängkläder i alla tre sängar. Sen passade jag på att vädra täcken och kuddar, dammsuga madrasser, dammsuga noga under sängarna, kom på att jag ville torka lister vilket gjorde att jag var tvungen att flytta ut sängarna och stapla dem på varandra…. sen lika bra att damma, putsa fönstret, rensa leksaker, urvuxna kläder…. phu, så det kan bli! Grejen är att jag har fått massor gjort men nyss när Jocke kom hem så höll han på att svimma för det ser fortfarande ut som ett bombnedslag här 😉

Ha ha och när jag höll på som värst kom jag på att jag vill lägga in nytt golv och tapetsera om också så jag började googla på golv och tapeter 🙂 Jag frågade Jocke om han har tid någon dag till veckan att hjälpa mig men han vet inte om han hinner…. någon som är händig som vill hjälpa mig?

Nu måste jag fortsätta så vi har någonstans att sova inatt 🙂

Kram Annelie

2 Comments

  1. Precis så där är jag också, helt oplanerat blir det värsta röjarprojektet! Och mitt problem är att det inte blir riktigt färdigt… en liten hög blir liksom alltid kvar när man ska gå och lägga sig 🙂
    Hoppas att ni kom i ordning och har sovit gott!
    Kram

Comments are closed.