Dagen med stort D!!!

Uppe med tuppen idag, tror vi alla har sovit oroligt inatt, det var kanske dumt att säga till barnen att det var sista natten i lägenheten för det tog nog rätt mycket på dem så därför har de haft svårt att sova. Sen att det står flyttkartonger runt sängarna och att alla leksaker är nedplockade och att det ekar när man pratar gör ju sitt till såklart.

Nu ska jag följa dem till skola/förskola och sen ska jag och Jocke åka in till city och betala ett antal miljoner för att få nycklarna till vår nya lägenhet! Tjohoo…. har aldrig varit så här ”fattig” men samtidigt var det länge sen jag var så här förväntansfull och glad 🙂 Det ska bli så himla skönt med större och mer förvaring!

Vi har sålt vår soffa och både barnens och våra sängar så vi ska också åka förbi IKEA och MIO idag för att hämta våra nya sängar. Soffan kommer först om två veckor så vi får turas om att sitta i vår fåtölj när vi ska se på TV 😉 Jag har sparat barnens ”barnfåtöljer” också så att de kan sitta i dem, det är nog bara de som kommer att ha tid att se på TV:n ändå eftersom vi nog kommer att ägna dessa två veckor till att packa upp allt!

Jag har inte heller förstått om vi kommer ha Wifi direkt när vi flyttar in idag men det märker ni och jag tror att ni har förståelse om det inte kommer något mer blogginlägg idag. Jag är alltid mer aktiv på instagram så ni får inte glömma att hålla koll där också.

Igår var våren här så jag kunde ha balkongdörren öppen utan att det blev så kyligt men idag regnar det 🙁
Hoppas det slutar tills flyttlasset går.

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.