Cocktails!

Jag blir bjuden på många event och jag har inte möjlighet att gå på ens en bråkdel men ibland känner man att det här skulle jag verkligen vilja komma iväg på. Igår kväll var det ett sånt event, Prat PR tillsammans med Drambuie bjöd in till en Cocktail kväll på Snickarbacken 7.


Det bjöds på lyxiga snittar, minihamburgare, räkcocktails, omelettrullar, chokladpraliner och självklart massor av goda drinkar!
 
Hamnade bredvid en jätte trevlig tjej som heter Lisa och som driver bloggen Stella By Stardust så nu har jag fått en ny blogg att följa 🙂 Hennes barn heter Stella och Max och mina Smilla och Max så det är lite kul och de är nästan i samma åldrar också 🙂 Vi kom även på att vi hade några gemensamma vänner!

Drambuie är en skotsk whiskey där de tillsatt honung och örter så man kan dricka den ”ren” som whiskey eller så blandar man goda drinkar med den vilket jag föredrar! Vi fick smaka 4 olika drinkar och tre av dem fick vi även blanda ihop själva. Vi fick en syltburk att använda som shaker/glas och en massa roliga ingredienser att blanda ihop drinkar på.

Min favorit blev den klassiska drinken Cosmopolitan, här gjorde vi den på ett trendigt enkelt sätt:
2 delar Drambuie
1 del Vodka
Fyll upp med Tranbärsjuice
Skaka i en syltburk och servera direkt ur burken med ett sugrör och en limeklyfta.


Fick även med oss en goodiebag fylld med Drambuie och goda ingredienser så att vi kan blanda ihop egna drinkar hemma så det lutar åt att det blir en god drink till Melodifestivalen på lördag 🙂
Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.