Circle of Friends!

För ett tag sen hade jag en tävling här på bloggen där man kunde vinna biljetter till en 4goodkväll och 10 tjejer plus jag träffades igår och fick en härlig kväll tillsammans.Vi fick lyssna på fantastiska föreläsare och kvällen handlade om vänskap och goda relationer.

Först ut var Alexandra Zazzi  som pratade om det
italienska köket, om att sitta tillsammans vid matbordet och umgås och att vi svenskar måste lära oss att titta varandra i ögonen! Hon brinner verkligen för mat så det var härligt att lyssna på henne!

Sen kom Janne Gunnarsson ut på scenen och från första till sista stund så skrattade jag nästan konstant. Vilken härlig man!!! Han berättade fantastiska historier som jag önskade att jag orkade skriva ner här men kanske i ett senare inlägg. 

Vännerna Malin Berghagen, Andreas Lundstedt, Tess Merkel och
Anna Olausson berättade hur det lärt känna varandra och vad vänskapen
betytt för dem.  

Sist ut på scenen var härliga Zinat Pirzadeh som fick oss att både skratta och gråta.

Efteråt kände jag mig fylld av ny härlig energi och jag kände verkligen att denna kväll gjorde gott i hjärtat och sen att få spendera den med fina tjejerna Linn, Lena, Kina, Tuva, Anna, Julia, Jennie, Rose-Marie, Sofie och Caroline gjorde det ju inte sämre!
Plus en härlig goodiebag och lite gott vin såklart 😉

Kram Annelie

One Comment

  1. Jag förstår inte vad som hänt med dem, jag har aldrig haft problem med mina beställningar , men har nu börjat funderat över om de inte klarar trycket.
    Tycker absolut att du ska höra av dig. Jag har fått en massa kompensation och pengar tillbaka plus sänkt frakt pga. alla mina samtal och mail till dem.
    Så du ska absolut inte tveka om att skriva om/till dem.

Comments are closed.