Campadre – bra eller dåligt?

Jag har länge och ofta hört talas om företaget Campadre som är Skandinaviens första och största ”Private Shopping Club” på nätet men jag har aldrig tidigare beställt något från dem.

Men i septemeber när hösten började göra sig påmind så såg jag att de sålde fodrade gummistövlar och varmare skor i rätt bra priser så jag slog till. Jag fick ett bekräftelsemail där det stod att jag skulle ha skorna om 2 veckor, perfekt! MEN efter 2 veckor fick jag ett nytt mail där det stod att leveransen var försenad och jag skulle få skorna efter ytterligare 5 dagar men inga skor dök upp utan de kom först ytterligare några dagar senare och nu är det nästan så att det är för kallt att använda stövlarna så det är trist! Nästa gång går jag till affären och shoppar istället och jag är väldigt tveksam om jag ens vill beställa något från Campadre igen eftersom jag inte heller fått någon kompensation. Att vänta på skor i 4 veckor är inte min grej!

Kram Annelie

One Comment

  1. trist när de blir så! jag har handlat massor därifrån och alltid fått mina grejer i tid och alltid fått hjälp OM något strular som vid returer osv eller så
    så jag kan bara säga posetivt om den sidan

Comments are closed.