Bild från premiären igår

Nu ska vi åka upp till Hälsingland igen! Jag har lite jobb där uppe och eftersom farmor flyger hem till Skåne, Jocke flyger till Kina och barnen är ledig från dagis på onsdag så bestämde vi oss för att åka upp igen!

Där uppe får jag ju massor av hjälp med barnen eftersom förutom mormor, morfar, moster, morbror och kusin så är min moster Inez och hennes väninna Noomi kvar till onsdag så då vill ju barnen vara hellre med dem än med mig och då får jag mycket tid till att komma ifatt med bloggningen 🙂 Jag lovar att jag har massa roligt att skriva om så glöm inte bort att kika in här lite senare!

Idag regnar det inte och himlen är t.o.m blå på vissa ställen så nu håller vi tummarna att regnet har tagit slut för ett tag fram över!

Bjuder er på en bild på mig och barnen från biopremiären igår! De gillade Tigers film och de gillade också deras goodiebags som de fick. Jag berättar mer senare! Nu ska jag packa bilen med grejer och barn och köra 30 mil norrut!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.