Behöver du också en ny almanacka för nästa år? Läs då detta!

Igår insåg jag att det är dags att beställa en ny almanacka! Så idag har jag lagt in en beställning och det ska bli så skönt att skriva in alla bokade saker för nästa år så att jag slipper alla post it lappar som sitter i den gamla 🙂 Jag älskar att börja skriva i en ny fräsch almanacka för det känns på något vis som man får en ”nystart” och jag vill skriva in en massa roliga grejer som jag sen har att se fram emot!

Jag beställde som vanligt från Personlig Almanacka. Jag har använt mig av dem i flera år och är super nöjd! Alla födelsedagar, minnesdagar och andra kom ihåg dagar sparas i deras arkiv så att man slipper skriva om allt varje år! Sen kan man bestämma helt själv hur almanackan ska se ut, det finns många olika storlekar, färger, typsnitt och allt annat så att almanackan ska bli så personlig som möjligt och man kan t.o.m. lägga in foton på omslaget vilket jag har gjort på baksidan i år. Framsidan vill jag ha stilren eftersom jag alltid har med almanackan ute hos kunder.

Vill du också ha en personlig almanacka? Du kan just nu vinna en här på bloggen i valfri storlek och det enda du behöver göra är att följa @personligalmanacka och mig @niehoffs på instagram, om du inte har instagram så kan du istället ”gilla” Personlig Almanacka på Facebook. Skriv sen din e-mail adress och en kort kommentar här nere om vad du mest ser fram emot nästa år, kanske ska du på bröllop, eller du kanske ska bjuda in till fest? Jag drar en vinnare redan på söndag den 15/12.
Lycka till!!!

Kram Annelie

19 Comments

 1. Jag följer er båda på Instagram (Carolina1979), det jag ser mest fram emot under 2014 måste ju helt klart vara de många stora kalasen som kommer vara – min dotter fyller 5, jag fyller 35, min mamma 55 osv… Fullt upp lär det bli! 😉

 2. Gillar er båda på instagram (underbaraungar)
  Jag ser mest fram emot semestern, vi har ingenting planerat än men det är ändå ser jag ser mest fram emot 🙂

 3. Är med! 🙂

  Följer på instagram (matatilda).

  Vår bebis är beräknad till den 1 januari så det är såklart det jag ser fram emot mest 😉 Ska bli superkul att få följa detta nya lilla liv. Och så ska det bli härligt att uppleva hur min stora kille fortsätter utvecklas och se hur han är som storebror!

  Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)

 4. Jag är gärna med och tävlar. Börjar jobba i januari och utan almanacka så blir man helt handikappad.

  Följer såklart både dig och personlig almanacka sen förut. Mitt insta är annakarlsson_75

  Delat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/11/personlig-almanacka-1512/

  Ser mest fram emot sonens 1-årsdag och såklart när jag ska åka som VIP bloggare till Krakel Spektakel mässan. Det skall bli så roligt.

 5. Jag ser fram emot att få lämna en tråkig lägenhet mot ett alldeles eget radhus i januari. Jag älskar också att få börja på en ny, fräsch almanacka!

 6. gillar på instagram (@yllestrumpaoriginal)!

  nästa år ser jag mest fram emot sköna sommarkvällar med mina bästa vänner ute i skärgården. det brukar bli helt oförglömliga sommarnätter!

  ettritstiftidinrumpa[at]gmail.com

 7. Hej svejs!
  Följer på facebook och la till dig på bloglovin!
  Hade varit superbra med en egen almanacka som jag kan skriva upp tider & datum i istället för i mobilen eller i väggalmanackan.. mobilen knasar sig när man behöver det som minst och väggalmanackan har jag ju inte med mig precis 😉
  Hoppas!

  Kraam!
  Dessie – Mamma till ett hjärtebarn & en femkilosbebis
  Dessie_2000@hotmail.com
  http://blogg.alltforforaldrar.se/dessie

 8. Har inte instagram men jag gillar på facebook (Gabriella Wikström)

  Jag ser mest fram emot att börja söka jobb och komma ut i arbetslivet! jag blev gravid när jag gick gymnasiet och sen kom NR 2 direkt efter, så har nu varit mammaledig i 3 år och ALDRIG jobbat i hela mitt liv! Så jag längtar!

  Ella.wikstrom@gmail.com

 9. Jag är med o tävlar.
  Följer er båda på instagram (@drommenom11barn)
  Följer personligalmanacka på fb (Annika Nilsson Pettersson)

  Det jag ser mest fram emot nästa år skulle väl vara… att bli gravid igen kanske? 😉 Nä men skämt o sido – dopet kan jag tro! Lilla prinsessan ska ju döpas framåt vårkanten någon gång, o att planera för det kommer bli kul och annorlunda (första flickan – massa prytteligull o sånt där, jodå – för jag tänker gå all-in med gullgull!) 😀

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 10. Helena wittefeldt

  Gillat på fb med mitt namn:-)

  Jag vill jättegärna vinna en så jag kan fylla den med en massa roliga saker som en utomlandsresa för mina barn. Massor av tider för hjälp med min fibromyalgi=dåligt minne 🙂 och för att 2014 ska bli ett super år och inte fyllas med en massa dödsfall utan bara roliga saker . Nystart!!! 🙂

  helena.wittefeldt@gmail.com

 11. Åh jag skulle gørna vilja vinna en personlig almenacka, har så mkt att hålla i huvudet nu 😉 Jag føljer redan dig på insta och ska gilla dem på FB oxå…och fælja dem nør jag kommer åt wi fi nøsta g……åker stra till Kuba och inget wifi dær…men sen.

  vi ses på tisd hoppasjag, trevlig helg, kram Lina

 12. Följer sen tidigare på fb, Camilla Johansson.
  Ficj en dotter för tre månader sedan och jag ser fram emot varje dag med henne under 2014. Det hade varit toppen med en egen personlig almanacka där jag kan dokumentera alla hennes framsteg, så jag hoppas på tur 🙂

 13. Jag följer redan personlig almanacka på instagram. Följer dig med nu. 🙂 emmafalebrant heter jag där.

  Vad jag ser fram emot mest? Hm, Kenyaresan, även om den gör mig sjukt nervös. Examen och att få börja söka jobb. Massor med andra ord. 🙂

  emma.falebrant@hotmail.com

 14. Nästa år kommer att bli ett helt underbart år! Om 13dagar så är en liten bebis beräknad att titta ut, och dottern börjar skolan till hösten så det hade varit toppen med en ny almanacka så jag håller koll på alla tider. Det är lätt att man blir helt snurrig när man är mammaledig haha 🙂

  Jag har gillat er båda på instagram med namnet linneagranstrom också gillar jag även på facebook Linnea Granström..

  mail: linnoea_89@hotmail.com

  Håller tummarna stenhårt nu!

 15. Anna Lundqvist

  Följer på insta. anluk70
  Det jag ser fram emot mest är dotterns student. Kommer bli mycket jobb men ett roligt sådant. Att få se hennes glädje och uppleva detta tillsammans med henne kommer överväga allt slit.

  hillevianna@hotmail.com

 16. Anonym

  Jag ser mest fram emot min och min mans första barn 🙂 Jag längtar extremt mycket! Vi har varit ett par i 12 år, men det är först nu det "tagit frukt". Bebisen är beräknad till början av juni och då väntar ett helt nytt liv!

  Följer på insta: malinagnetaj
  Hoppas!
  Mvh//Malin
  grodmalin@gmail.com

Comments are closed.