8 Comments

 1. Frågar man min son vilken låt han helst vill att jag skall sjunga för honom när han skall sova så är det inte en "barnsång" men i flera flera år har jag vid mina nattningar fått sjunga "Herr Fredrik Åkare och Cecilia Lind" *s*

  Men min favoritsång och som jag har så många minnen ifrån (pappa sjöng den jämt för mig när jag var liten) är "Kungens piga". den finns i den där oranga sångboken "Nu ska vi sjunga".

  Så det får bli mitt svar på din fråga. HOppas på tur

  blogg@annakarlsson.se

 2. Är gärna med och tävlar om denna fina vinst. Jag vet inte riktigt om jag har någon favoritsång, men tycker mycket om Imse vimse spindel, jag trodde att den hette Vimse vimse spindel när jag var liten. Den brukar vara uppskattad av små barn, säkert för att man gör rörelser till. Ha det gott, Liselotte. liselotte.202andersson@telia.com

 3. Min favorit barnsång är trollmorsvaggvisa. Den sjöngs för mig när jag var liten och jag sjöng den för min dotter. Enkel sång att sjunga, även för mig som har svårt att hålla både takt och ton 😉

  kram

Comments are closed.