Bartömning!

Vaknade med huvudvärk, det är aldrig kul. Som tur var kunde Jocke ta med barnen till dagis på vägen till studion så jag kunde ta två huvudvärkstabletter och gå och lägga mig igen. Nu mår jag lite bättre och jag försöker få undan lite här hemma innan det är dags att hämta barnen.

Klockan 16.00 ska Max till tandläkaren för första gången! Vi får se hur det går, med Smilla var det aldrig några problem, hon gapade så fort hon steg över tröskeln. Jag är lite mer orolig över Max för han är mer svårflörtad och kanske tillfaller han den skaran som vägrar gapa och måste återkomma…. vi får se!

Nu börjar höstkänslorna krypa fram, jag känner att jag vill boka in hösten med massa roliga grejer! Umgås med vänner, äta goda middagar och njuta av många härliga homepartys! Fick en inbjudan till bartömning på Josefinas, det hade inte varit fel men tyvärr jobbar Jocke och barnvakter växer inte på träd…

Bartömning at Josefina
Kram Annelie

One Comment

  1. Vaknade också med huvudvärk, har fortfarande känningar. Fick också ta alvedon och somnade om. Nu har jag varit hos min mamma i några timmar (hon bor bara 200m bort) så nu har hon pratat bort värsta huvudvärken på mig.

    Hoppas din försvann.

Comments are closed.