12 Comments

 1. Herregud vad många spännande dofter. Jag är nyfiken på alla
  Men mest för VICTORIAN FANTASY
  Jag hade ingen aning om att "vanliga " ljus var så ohälsosamma.

  Hoppas att jag vinner ett paket att lysa upp hösten med

 2. oj vad svårt,det är omöjligt att bestämma sig för EN favoritdoft.
  Jag älskar dofter som fyller upp hela rummet,det ger en sådan härlig känsla.
  Meeeen lite extra nyfiken på pumpadoften 😉

 3. Hej!
  Är gärna med.

  Tycker Winter Balsam lät intressant.
  För nu när mörket har börjat krypa sig in så önskar jag mig något som ger ett fint sken, och dessutom ge en mysig känsla och harmoni. Att sitta i soffan med en filt och se skenet och känna doften från detta ljuvliga doftljus skulle göra kvällen mer än komplett.

  Delar tävlingen på FB
  med namn Julianna Fredriksson

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 4. Anonym

  Hej hej!

  Oj det fanns ett gäng att välja mellan 🙂
  Jättesvårt verkligen!! Men jag fastnade till slut för Winter Balsam för jag längtar oerhört mycket inför jul då vi kan börja pynta i vår nya lägenhet och för att få den där vinterfeelingen så skulle det vara hur myyyyyyyss som helst att inviga lägenheten med denna doften <3

  Jag har gillat även på FB och håller tummarna stenhårt på vinst 🙂

  Hälsningar Frida Elmgren
  fridaelmgren@yahoo.se

 5. Anonym

  Hej hej!

  Oj det fanns ett gäng att välja mellan 🙂
  Jättesvårt verkligen!! Men jag fastnade till slut för Winter Balsam för jag längtar oerhört mycket inför jul då vi kan börja pynta i vår nya lägenhet och för att få den där vinterfeelingen så skulle det vara hur myyyyyyyss som helst att inviga lägenheten med denna doften <3

  Jag har gillat även på FB och håller tummarna stenhårt på vinst 🙂

  Hälsningar Frida Elmgren
  fridaelmgren@yahoo.se

 6. Nu måste jag nästan börja byta ut alla mina ljus här hemma… Eldar massor av ljus men hade inte koll på varför man ska välja äkta stearinljus…

  Jag tyckte att doften Winter balsam lät spännande! Älskar vinter och doften av gran går jag miste om då maken vägrar äkta julgran här hemma.
  Eller ljuset med saffransdoft! Hur härligt låter inte det?

  Har gillat och delat på fb, Linda Wahlström.

Comments are closed.