Adventsmys

Älskar den här tiden på året! Det har jag sagt många gånger men vill säga det igen, det är så mysigt att vara hemma och julpynta, julpyssla, baka och bara umgås med barnen. Det enda som är trist är att Jocke inte är hemma något men snart är det julledigt även för honom.

Men det är inte bara mys just nu för mitt i allt så går bilen sönder! Den vägrade starta en morgon när jag skulle iväg så det fick sluta med att vi ringde efter bärgaren och han fick ta den till verkstaden. Väntar fortfarande på att verkstaden ska ringa och ge oss domen om vilken prisklass allt hamnar på….. hjälp oss att hålla tummarna att det inte blir allt för dyrt!

Nu börjar även barnens aktiviteter på att avslutas och i söndags var det Cheerleading avslutning med stor show för Smilla och på söndag blir det dansuppvisning på hennes dansskola. Max har snart avslutning på hans tennis och pingis också och sen ska vi bestämma oss för vilka aktiviteter vi ska ha nästa år.

Jag har även haft en adventsmiddag med några granntjejer/mammor i barnens klasser och det var hur mysigt som helst! Hoppas vi snart kan ses igen för det är även nyttigt och intressant att uppdatera varandra om hur de tycker barnens skolan är.

Nu ska vi baka pepparkakor ❤️

Kram Annelie

2 Comments

  1. Sandra

    Håller med Annelie. Vi hade hur trevligt som helst. Vi får snart göra om det.
    Trist med bilen men hoppas de är barmhärtiga nu när det snart är jul.
    Kram till er😘

Comments are closed.