1:A ADVENT TÄVLING!

I somras laddade vi ner appen Stadens Hjältar på Ipaden så att barnen hade något att göra på våra långa bilresor. Idag, ett halvår senare så är denna app fortfarande lika populär! Filmerna går om och om igen och rap-låten kan båda barnen helt utantill!

Stadens Hjältar är en perfekt barnfilms-app för 2-6 åringar. Appen innehåller både filmer och spel. Appen är gratis att ladda ner och finns till både Ipad, Iphone och Android.

Nu har Stadens Hjältar filmerna även kommit ut på DVD och i böcker! Jag har fått äran att tävla ut en fantastiskt bokpaket och en leksak till er läsare, värde 400 kr.

Att tävla är väldigt enkelt då du bara behöver dela detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida (offentligt så att jag kan se det) och skriv till vilken du skulle vilja ge detta bokpaket till i julklapp här nere i en kommentar. Glöm inte att ange din email adress så att jag kan nå dig om du vinner.

Tävlingen avslutas 13 december så ni hinner få hem paketet innan jul!

 LYCKA TILL!

Kram Annelie

15 Comments

 1. Vilken kanon tävling :)så jag är jättegärna med och tävlar.

  Har delat på facebook (Emelie Johansson)

  Jag kommer att ge detta paket till min son, vet redan i förväg att han kommer att älska det 🙂 Så håller tummarna extra hårt att tomten är snäll iår 😉

  Kram och trevlig advent!
  Emelie
  x_emelie@hotmail.com

 2. Delat!
  Självklart skulle vårt kontaktbarn få paketet! Det skulle vara en perfekt grej att sysselsätta honom med när det är kallt ute och man bara vill sitta inne och mysa 🙂

 3. Jag är jättegärna med och tävlar om detta härliga paket. Har delat på facebook, liselotte andersson. Jag skulle ge detta till barnbarnet Hugo i julklapp, han har börjat gilla Stadens hjältar mycket nu det senaste, så jag vet en liten kille som skulle bli jätteglad över detta i julklapp.
  Mvh liselotte
  liselotte.202andersson@telia.com

 4. Cicci - Mamma till Wille & Abbe

  Min stora kille skulle få detta paket. inte nog med att det är jul så fyller han år strax efter. Han köpte stadens hjältar i dvd o fick med en bil. Bara en dag senare gick bilen sönder, vi limmade ihop den o än håller den, men han minns detta än. Han skulle bli jätteglad, precis som alla barn… Men jag hoppas vi har turen med oss 🙂

  marklundc@live.com

  Cecilia Marklund på FB.

 5. ulrika fridsell

  Å vad mysigt, detta paket skulle passa till barnens syskonbarn i skåne, som vi tyvärr träffar alldeles för sällan på grund av långa avstånd, vi bor i Stockholm. Men detta paket kanske gör att de lättare kan komma upp till oss och titta på film och pyssla i bilen!

Comments are closed.